Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

Naamlabel set van 6 stuks met gratis gravering

€ 9,95€11,95

Je kan op de waterbestendige naamlabels twee regels laten graveren, op de foto voorbeelden zie je verschillende opties. Belangrijk is de voor- en achternaam van het kind en een 06-nummer van de ouder of verzorger. 

2 regels tekst Formaat: 50 x 18 x 3 mm  
Nikkelvrij en anti-allergisch 
10 cm ronde bevestiging kettinkje met veilige sluiting 

Set van 6 
2x rood
2x blauw
2x zwart

Ook te gebruiken als naamsticker. 

  •  Spullen worden sneller teruggevonden
  • Binnen 1-3 dagen in huis
  •  Persoonlijke boodschap toevoegen

Naamlabel bestellen (6 stuks)

Tekst op de eerste regel

Tekst op de tweede regel


Totaal: €9,95
Inclusief btw, gratis verzending.
Dit product in een groot aantal bestellen? 
Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Label met je naam en adres of medische gegevens
ID hanger met gratis gravering
Stoer naamlabel set, voor sporttas, fietssleutel, rugzak of skelter
Je naam op je eigen naamsticker of naamlabel

Een groot aantal bestellen? Speciale wens of een andere vraag? 
Neem contact met ons op. We denken graag met je mee :) 

Een naamlabel met de naam van je kind + je eigen contactgegevens

Onze kunststof naamlabel helpt voorkomen dat je je kind spullen verliest of zelf zoek raakt. Ze zijn handig te gebruiken op het strand, de camping, bij het boodschappen doen, in het pretpark en nog veel meer plekken. Bevestig ze aan de luiertas, rugzakje, kinderfiets, autozitje of kinderwagen. Ze kunnen ook aan lunchtassen worden bevestigd om anderen op de hoogte te stellen van ernstige allergieën, of voor het geval ze gescheiden zijn van een groep. Een compleet 6 delig set gepersonaliseerde labels. Als uw kind allergieën of intoleranties heeft, zijn er ook labels om de volwassenen te waarschuwen die de hele dag toezicht op hen houden.

Onuitwisbaar staan alle belangrijke gegevens op het stevige en duurzaam 3 mm dik hard kunststof naamplaatje duidelijk gegraveerd.

Onze naamlabels en bijpassende 10 cm lange kettinkjes zijn nikkelvrij, dus anti-allergisch en zonder scherpe randen. De naamplaatjes worden gegraveerd dus niet gedrukt, m.a.w. er worden geen giftige stoffen gebruikt, dus je kleintje kunnen er zonder problemen op bijten of sabbelen. Een set bestaat uit 6 naamlabels in 3 kleuren en worden duurzaam gegraveerd met alle relevante informatie over het kind of kinderen.

★★★★★
Jacco S. - 12 april
Gewoon netjes en mooi zoals verwacht.

★★★★★
Lisanne Koudstaal - 6 februari 
Goed en duidelijk gegraveerd naamlabel set

★★★★★
Jan - 8 februari 
Dit is was alweer mijn 3e bestelling, echt handig die naamlabel sets..

Simone de Vries ★★★★
Besteld voor mijn oppas kindjes, erg leuk.

Yvonne ★★★★★
Snel geleverd, ook tijdens de corona-periode.

★★★★★
Gerda Sameling - 23 februari
Bedankt team Naamkado, deze naamlabels besteld voor mijn vader met zijn ID en wat medische gegevens, gewoon een prettig idee.

★★★★★
Sander
Bedankt voor jullie snelle levering, ik had ze besteld voor mijn klas Groep 3, ik was 10 jaar meester.

★★★★★
Addy de Vries
Leuk en persoonlijk geschenk, heel verrassend voor degene die het krijgt.

Recensie schrijven
NAW gegevens op een naamsticker/label 

Als gastouder, oppas of au-pair is de veiligheid van “mijn” kinderen mijn eerste prioriteit! Wanneer ik als verzorger werk, rijd ik vaak de kinderen van andere mensen in mijn auto. Mocht er ooit iets met mij gebeuren in een noodgeval, dan is het essentieel dat de ouders van de kinderen onmiddellijk worden gecontacteerd. Daarom is het zo belangrijk dat kinderen één of meerdere identificatielabels bij zich dragen, of bijvoorbeeld aan hun rugzak, speenkoord of elders hebben hangen. Kortom het is erg belangrijk om alle informatie over de kinderen onmiddellijk beschikbaar te hebben voor de hulpverleners.

Ook is het van groot belang om kinderen ook voorbereiden om te weten wat ze moeten doen als u ooit verdwalen of in een andere vervelende situatie komen.

Hier zijn enkele veiligheidstips: 

1. Zeg tegen kinderen dat ze niet alleen de deur uit mogen. 
2. Laat kinderen altijd een volwassene vertellen waar ze heen gaan. 
3. Instrueer ze om "NEE" te zeggen als ze zich bedreigd voelen en vertel het dan aan een volwassene. 
4. Praat met kinderen over vreemden en hoe je ze kunt identificeren. 
5. Moedig kinderen aan om met jou over vrienden en activiteiten te praten. 

6. Leer kinderen hoe belangrijk het is en hoe ze het alarmnummer kunnen bellen. 
7. Identificeer 'veilige huizen' van vertrouwde buren waar je kinderen in geval van nood naartoe kunnen gaan. 
8. Vertel je kinderen om naar hun interne alarmsysteem te luisteren en hun instincten te volgen. Als ze zich raar voelen over een situatie, verlaat de situatie dan. 
9. Instrueer kinderen om vertrouwde volwassenen of functionarissen aan te spreken, laat ze hun identiteit zien, d.m.v. je naamlabel of gebruiksvriendelijke id ketting 
10. Als ze zich in een winkel of een afgesloten ruimte bevinden, ga dan niet weg. 

11. Zoek personeel of personeel in uniform. (Bij voorkeur eerst politie of bewaker) 
12. Laat hen weten dat je verdwaald bent. 
13. Geef ze je voor- en achternaam en de naam van je ouders. 
14. Wees bereid om hen je adres en telefoonnummer te geven of laat je naamlabel zien 
15. Vertel hen met wie je was voordat je verdwaalde. 

16. Wees bereid om een beschrijving te geven van wat ze droegen. 
17. Raak niet in paniek, luister naar elke vraag en spreek duidelijk en langzaam. 
18. Geef zoveel mogelijk informatie waarvan je denkt dat het kan helpen bij het vinden van de ouder of verzorger.

De achterkant van onze naamlabel laten we bewust leeg, hier heb je de mogelijkheid om je (tijdelijke) vakantie gegevens op te noteren, denk daarbij aan hotel en kamernummer, resort, vakantie adres, internationale 06 (voorbeeld +31612345412) Je kan dit op een eenvoudige sticker schrijven.

De achterkant van onze naamlabel laten we bewust leeg, hier heb je de mogelijkheid om je (tijdelijke) vakantie gegevens op te noteren, denk daarbij aan hotel en kamernummer, resort, vakantie adres, internationale 06 (voorbeeld +31612345412) Je kan dit op een eenvoudige sticker schrijven.

Schrijf eenvoudig waardevolle informatie op de naamlabel, zoals een naam, telefoonnummer en indien noodzakelijk medische informatie. Deze ID naamlabels worden duidelijk en onuitwisbaar gegraveerd Je kan de gegraveerde informatie op elk moment aanvullen door een sticker te plakken op de achterzijde van de naamlabel, met tijdige extra (vakantie of schoolreis) gegevens

De naamlabels kunnen aan allerlei voorwerpen gehangen worden van luiertas tot sporttas, van speenkoord tot wandelwagen. Maar wat we ook vaak zien dat ouders of verzorgers deze gepersonaliseerde naamhangers aan een edelstaal ketting hangen of met een veiligheidsspeld aan kleding, vooral als ze het de kinderen uit gaan of tijdens vakantie.

Laat ons de persoonlijke informatie van uw kind op de tags graveren en vermeld eventuele speciale behoeften die je kind heeft, zodat een behulpzame volwassene niet per ongeluk een allergie of een ander probleem over het hoofd ziet.

Al onze naamlabels zijn ideaal om de eigendommen van kinderen te labelen, aangezien ze de vaatwasser en vriezer zullen overleven. Kies uit onze originele gepersonaliseerde tekstlabels in een 6 delig set in een mix van de kleuren: zwart, rood en blauw. Allemaal gratis gegraveerd en voorzien van handige en zeer gebruiksvriendelijke “balletjes” ketting om (bijna) overal aan vast te kunnen maken.

Vaak zien wij hier bij Naamkado dat onze naamlabels ook gebruikt worden als allergiestickers of label omdat we naast personalisatie ook informatie m.b.t. allergie kunnen graveren op de tekstplaatjes. Om verzorgers te waarschuwen voor mensen met een allergie.

Gepersonaliseerde bagagelabels of bagagehangers

Onze kindertags voor o.a. rugzakjes met naam en 06 zijn geweldig voor kleuterschool, school, schoolreisjes, gezinsvakanties, uitstapjes, sportactiviteiten (voetbal, ballet, karate, cricket) etc. om ervoor te zorgen dat je tassen, bagage, fiets, sporttas herkenbaar zijn. Onze naamlabels zijn daar uitermate geschikt voor. Waardoor je niet alleen je bagage snel kunt identificeren, maar ook uw tassen unieker en stijlvoller kunt maken.

Onze tassenlabels zijn gemaakt van duurzaam lichtgewicht 3 mm dik duurzaam en weerbestendig kunststof, wat betekent dat ze sterk en robuust zijn ID-zaklabels voor kinderen, zijn persoonlijke naamplaatjes voor kinderen welke gebruikt kunnen woorden voor rugzak, lunchbox en luiertas, ideaal voor kleuters en kinderopvang. Stel je een gang voor met rijen rugzakken zover het oog reikt. Stel je nu voor dat je een uniek naamlabel ziet als een baken die de wereld zegt: "dit is van mij!" Deze tags zijn de perfecte partner voor rugzakken, weekendtassen, bagage en ga zo maar door. Personaliseer ze met de naam van je kind en overweeg dan om meer informatie toe te voegen, zoals de naam van de school, 06, postcode + huisnummer

Misschien vind je dit ook wel leuk :)

€ 5,95 
€ 8,95 
€ 24,95 
€ 6,95 
  0545-477142
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL0814257690B01 
KVK: 08048559 
Klantenservice mailen

Rekeningnummer: 
Handelsonderneming Bottenberg 
IBAN: NL27ABNA0592440281 
BIC: ABNANL2A

Google Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  

Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Naamstickers voor slechts €9,95 |
Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Bedankt voor de snelle levering.