Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

GEEF EEN KRAAMCADEAU
MET NAAM OF LEUKE BOODSCHAP

Welkom op deze wereld. Een hartje dat klopt en oogjes die stralen. Wat is nu mooier dan een gepersonaliseerd cadeau voor de kersverse ouders. Wij leveren unieke kraampakketten en waardevolle cadeautjes voor unieke kleine persoontjes met grote persoonlijkheden. 

Geef een persoonlijk cadeautje

Het is gemakkelijk om te verdwalen tussen de overvloed aan aanbiedingen als je op het internet rond surft op zoek naar een origineel geboortecadeau voor een pasgeboren baby en misschien ook iets voor het broertje en / of zusje of ook een attentie voor de kersverse ouders.

Vaak weet je niet welk kado je zou willen geven dat past bij de baby en de ouders. Je wilt ook niet het risico open dat je iets geeft wat al gegeven is. Er zijn steeds vaker ouders die net zoals dat vroeger gebruikelijk was een geboorte-cadeau-lijst maken. Je zou de ouders er gewoon naar kunnen vragen.

Ga je voor een makkelijke maar onpersoonlijke VVV, Wehkamp of Hema cadeaubon of voor kleertjes, mooi doos, speen, speeltjes of ga je deze keer voor iets heel persoonlijks. Denk aan een product met de naam van baby erop gedrukt of gegraveerd. Voor de ouders blijft dat altijd leuk om te krijgen. Want jij geeft daarmee aan aan dat je echt de moeite hebt genomen iets speciaals te bestellen. Daar zal je zeker waardering voor krijgen.   

Heb je nog steeds geen geboortecadeau ideeën, wij van Naamkado helpen je graag om een origineel en persoonlijk cadeau te kiezen voor alle budgetten van 5,95 tot 34,50 euro. 

Boomschijf bordje, op dit houten bordje kunnen we alles graveren wat jij graag wilt, als geboortecadeau kan je denken aan de naam van de baby, geboortedatum en tijdstip, maar ook lengte en gewicht.

Houten deurnaamplaat, dit is ons kraamkado paradepaardje, stel je voor dat jij met een mooi Douglas houten deurnaam bord aankomt met daarop uiteraard naast de vader/moeder namen en eventueel de broertje(e) en zusje(s) de naam van de baby. Hoe trots zullen de kersverse ouders daar op zijn. 

Je kan er voor kiezen de ouders een set van 4 bamboe onderzetters als kraamcadeau te geven, met de naam van de baby erin gegraveerd. Ook voor de kraammand of 10 dagen pakket. Op elke onderzetter kan dezelfde naam ook andere namen, jij kiest. 

Naamkado heeft meerdere leren armbanden die voorzien kunnen worden van (baby foto's). Tot wel 3 foto's kunnen aan de armbanden gemaakt worden.

Zijn de ouders christelijk dan is de kans groot dat de baby een doopviering krijgt, in dat geval is een kraamcadeau rond de kinderdoopsel datum ook een heel gewaardeerd en attent geschenk,. Dit kan je geven als peter en meter ook wel doopouders of peetouders genoemd. Op het bord kunnen we de naam, datum, afbeelding en Bijbeltekst graveren, tijdens het bestellen kan je altijd in de rubriek “toelichting” een aanvulling of uitleg geven wat betreft je wensen over de uitvoering van het bord. 

Echt leuk om als kraam cadeau geven is onze houten kinderkapstok, deze zal de babykamer elegant versieren, of krijg een plek onder de "volwassen" kapstok. Uiteraard personaliseren we deze kinderkapstok met de naam van de baby eventueel aangevuld met andere namen van zusjes of broertjes. Goed te gebruiken voor de kinderjassen, rugzakjes, sjaals etc.

Onze Douglas houten fotolijst heeft een wat vintage uitstraling en is een zeer geliefd geboorte cadeau. Veelal verspreiden de trotse kersverse ouders de eerste foto(s) van hun spuit al snel na de geboorte, deze kan je in kleur (laten) afdrukken en in deze lijst plaatsen. Op de lijst, die horizontaal of verticaal gebruikt kan worden, graveren wij de baby naam, datum, gewicht etc. Persoonlijker kan je de fotolijst niet maken.

Mocht je naast het geboortecadeau nog wat kleine attenties willen meenemen (vanaf 5,95) voor de andere familie leden dan kunnen we deze producten aanraden voor elk product geld dat je de tweede gratis krijgt, er kunnen in beide producten een andere naam in gegraveerd worden. Deze hangers met namen worden ook vaak in de kraammand of 10-dagen-pakket gedaan. 

  0545-477142
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL0814257690B01 
KVK: 08048559 
Klantenservice mailen

Rekeningnummer: 
Handelsonderneming Bottenberg 
IBAN: NL27ABNA0592440281 
BIC: ABNANL2A

Google Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  
Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Relatieschenk vanaf €6,95 | Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Bedankt voor de snelle levering.