Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

(Hak)bijl met een volledige naam, leuke spreuk of tekst

€ 34,50€36,50

Gepersonaliseerde bijl om te kappen, maar ook om knopen door te hakken. Een handig en duurzaam cadeau! Leuk voor het hakken van hout of voor in de tuin, wedstrijd werpbijl gooien of als decoratie in een Mancave. Mooi persoonlijk cadeau buitenleven liefhebbers, gegraveerd met een naam, tekst, spreuk of bijzonder datum.

Gewicht: 800 gram
Lengte: 36cm

Bijl heeft roestwerende behandeling gehad. Inclusief rubberen bescherm schede . 

 •  Stoer en robuust cadeau
 • Sterke bijl voor echt hakwerk
 •   Inclusief rubberen beschermrand
 •  Persoonlijke boodschap toevoegen

Bijl met eigen tekst bestellen

Kies een lettertype

Totaal: €34,50
Inclusief btw, gratis verzending.
Dit product in een groot aantal bestellen? 
Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Kloofbijl of hakbijl met naam of tekst gratis bedrukt
Cadeau idee voor man: Bijl met naam of tekst op de houten steel gebrand
Knopn kan je doorhakken met deze stoer persoonlijke hak bijl
Nooit het bijltje erbij neerleggen met deze stoer gepersonaliseerde hak of kloof bijl

Een echt stoer en persoonlijk cadeau

De houten steel of ook wel schacht genoemd is doordacht ergonomisch gevormd en dus veilig in gebruik en zeer geschikt om een mooie gravering op aan te brengen. De kop is aan de schacht bevestigd met twee stalen wiggen om de veiligheid te garanderen. 

De bijlkop heeft een coating die zorgt voor minder wrijving bij het penetreren van hout en voorkomt dat plantensap en hars blijven plakken. Het zwaartepunt bij de bijlkop zorgt voor een perfecte balans en gewichtsverdeling. Hamer gedeelte van de bijl: je kan de achterzijde van de bijl inderdaad ook als hamer gebruiken, doe dit alleen als het echt nodig is en je geen hamer voorhanden hebt, want wij en de fabrikant raden het af. De gratis laser gravering geeft een mooi contrast op de houten steel of schacht. 

Geef een gepersonaliseerde hakbijl cadeau aan een stoere vriend(in)

Het perfecte outdoor cadeau :) 

Is het eindelijk tijd om die boom om te hakken die het uitzicht verduistert en voor schaduw zorgt op het terras? Of moet u de brandhoutmand vullen voor de koude avonden van herfst en winter? Een hakbijl met naam of tekst gravering is een perfect tuingereedschap voor zowel het vellen van bomen als het kloven van hout! 

Deze outdoor personaliseerbare hakbijl is een bijl met een licht S-vormige steel van Amerikaans Hickory hout De bijl heeft een wigvormige kop en een handzaam gewicht van slechts 0,7 kg. Het is ontworpen om te worden vastgegrepen met een tweehandige handgreep en wordt voornamelijk gebruikt voor het vellen van kleinere bomen, het knippen van twijgen en takken en voor het kloven van hout. Een hakbijl is een praktisch, handig en duurzaam tuingereedschap dat u jarenlang kunt gebruiken. 

Houten hamer met eigen tekst

Zoek je een iets minder scherp cadeau voor je beste vriend(in), nieuwe buren, handige collega of partner? Dan kan je ook denken aan een gepersonaliseerde hamer. 

Je ontvangt de hamer met een gratis potlood (ook gepersonaliseerd). Je kan de (onhandige) klusjesman/vrouw dan twee cadeautjes geven voor slechts €29,50 inclusief verzendkosten,  lasergravering en btw. Dus de prijs die je ziet is de prijs die je betaald.

Hamer met gratis rolmaat €29,50
Hamer bestellen


★★★★★
Renate - 12 mei
De hakbijl ziet er geweldig uit, ook de gravering is heel mooi!!

★★★★★
Mart - 2 september 
De ontvanger was erg blij met dit stoere en originele kado

★★★★★
Mees 
Hakbijl besteld voor een bijlwerp wedstrijd tijdens onze "mannendag". De reacties waren geweldig.

Merle ★★★★
Super bedankt voor de snelle levering

Jos 12 juni ★★★★★
Gaaf product die bijl met naam, ga er zeker meer van bestellen of die hamer met naam van jullie.

★★★★★
Ger
Dat is nou wat je noemt kwaliteit, echt heel mooi geworden. Ga ik met trots cadeau geven

★★★★★
Pim
Mijn neef (hbby houthakker) was heel blij met zijn eigen stoere hakbijl.

★★★★★
B.Koning - 2 augustus
De reactie van de ontvanger weten we nog niet. Maar hoogstwaarschijnlijk gaat hij het heel leuk vinden.

Recensie schrijven

Robuuste bijl met lasergravering

Wanneer ontvang ik dit stoere gereedschap?
De stoere houthakkers-bijl kunnen we snel lasergraveren en verzenden. Je hebt het dan dan veelal binnen 1-3 werkdagen al in huis. PostNL komt het afleveren en het past door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn of het later bij een PostNL loatie af te halen. 

Kan ik met spoed bestellen? 
Wil je het zo snel mogelijk in huis hebben, dan kunnen wij het ook met spoed leveren. Neem dan voordat je verder gaat met bestellen contact met ons op ( / 06-24512034). Wij kunnen dan aangeven of het mogelijk is. 

Stuur je cadeau rechtstreeks naar de ontvanger! 
Heb je niet de mogelijkheid om deel te nemen aan de bruiloft, doop of verjaardagsfeest maar wilt u toch een cadeau sturen? Geen probleem! Bestel dit stoer stuk hak-gereedschap en wij sturen het direct naar de ontvanger. 

Ik wil graag een groot aantal bestellen, kan dat?
Jazeker! Neem contact met ons op en wij sturen je direct een vrijblijvende offerte. Dan kunnen we ook aangeven wanneer we gepersonaliseerde bijlen kunnen verzenden. 

Offerte aanvragen

Misschien vind je dit ook wel leuk :)

€ 34,50 
€ 29,95 
€ 12,95 
€ 9,95 

Hak de knoop door en geef een top geschenk 

Bij de bijlkoppen is grof slijpen, fijn slijpen of polijsten niet nodig, met uitzondering van de snede zelf. De bijlen hoeven ook niet te worden geverfd of gelakt. De schachten gebruiken tegenwoordig geen milieugevaarlijke epoxylijm, maar de schacht wordt in plaats daarvan bevestigd met een dubbele stalen wig. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor de as. De randbescherming die bij deze bijl wordt geleverd, is van kunststof.

Leuke inspratie/uitdrukkingen
 • Al vaak met dat bijltje gehakt hebben (=het werk al vaker gedaan hebben en weten hoe het moet)
 • De bijl aan de wortel leggen (=het kwaad in de oorsprong trachten uit te roeien)
 • De bijl ligt al aan de wortel (=de straf zal spoedig volgen)
 • De bijl naar de steel werpen (=Iets geheel opgeven)
 • Een harde knoest heeft een scherpe bijl nodig (=een slechte gewoonte is moeilijk te verdringen)
 • Er met de botte bijl op inhakken (=ruw te werk gaan)
 • Er met de grove bijl in hakken (=het brutaal aanpakken)
 • Het bijltje erbij neerleggen (=ermee stoppen)
 • Het bijltje zoeken (=Een excuus of uitweg verzinnen)
 • De knoop doorhakken (nu beslissingen nemen)
 • Jouw vertrek hakt erin

Bij Naamkado maken we van het gewone iets buitengewoons om van jouw geschenk een herinnering voor het leven te maken. Dit doen we door unieke cadeaus te maken die je nergens anders vindt. Om jouw kado uniek te maken, gebruiken we verschillende methoden zoals graveren, laseren en bedrukken.

De laser gravering heeft een mooi contrast op de houten steel of schacht. De tekstlengte moet redelijk zijn, we willen hier geen limiet stellen, maar gaat u boven de 30 tekens dan wordt de letters iets smaller weergegeven. 

Hoe slijpt je een handbijl 
Een goede kennis van een product verhoogt de waarde en levensduur. Daarom heeft de bijlgebruiker informatie nodig. Weinig dingen laten het gevoel van gezelligheid zo goed achter als een knapperend vuur, maar vele uren aan het hakblok laten hun sporen na op het bijlblad. Wij hebben de beste tips om het snel weer in nieuwstaat te slijpen! 

Bescherm uw handen 
Je houdt het bijlblad in elke denkbare hoek vast - kies een paar handschoenen die het onmogelijk maken om de rand door te snijden.

In vorm blijven 
De vorm van de bijlkop is aangepast aan het gebruiksgebied van de bijl: scherpe randhoeken voor zachte houtsoorten, bot voor harde en dunne, rechte randen om te tellen. Schuur alle kanten zodat de oorspronkelijke vorm niet verandert.

Fijn onregelmatigheden weg
Vijl handmatig of met een schuurmachine aan beide zijden en langs de hele rand evenveel. Als de rand recht is, moet het geheel tegen de vijl rusten. Als het staal te heet begint te worden, kunt u het afkoelen met water.

Werk nat
Bij normale slijtage kunt u direct op een natte slijpsteen of een grovere natte slijpsteen gaan. Volg de rand van de rand en slijp gelijkmatig aan alle kanten. Heb je een rechte rand en werk je met een draaiende slijpsteen, leg dan eerst de achterrand van de rand neer en klap dan de rest naar beneden tot het geheel tegen de steen aanligt.

Tijd voor de finesse
Eindelijk is het tijd om de kleine krasjes te verwijderen. Ruwe randen ontstaan aan het einde van het slijpen, wanneer de rand zo dun is geworden dat deze naar boven buigt. Nu zijn twee wenkbrauwen nodig, eerst een grovere en later een fijnere. Ook hier wil je nat werken.

Berrg de hakbijl correct op 
Werk af door hem schoon te drogen en berg de bijl vervolgens op in een niet te droge ruimte 

Geschiedenis van de bijl

Oude benamingen van een bijl: aks, akst, aakse, hellebaard. De oudste bijlen, zogenaamde handbijlen of handwiggen , misten handgrepen en werden al 1,6 miljoen jaar geleden gebruikt . Toen de bijl tijdens het stenen tijdperk werd voorzien van een schacht, zijn er verschillende soorten bijlen ontwikkeld die kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdgroepen: as loze assen en asgat assen. De asgat loze bijlen misten, zoals de naam al aangeeft, asgaten en waren over het algemeen gebruiksvoorwerpen gemaakt van vuursteen , groensteen of leisteen , zoals kernbijlen . De asgat bijlen waren gemaakt van verschillende soorten steen, maar geen vuursteen, en waren eerder luxe wapens of ceremoniële voorwerpen. Voorbeelden hiervan zijn de bootassen die worden gebruikt door de krijgskunstculturen in Europa rond 3200-1800 voor Christus. In Scandinavië zijn van 8000-4000 voor Christus kernbijlen in vuursteen uit het Mesolithicum gevonden.

Tijdens de bronstijd begonnen stenen bijlen te worden verplaatst door bijlen met koppen van koper en brons . Om te beginnen waren dit vaak stenen bijlen en het kwam ook voor dat bronzen bijlen in steen werden gekopieerd. Bronzen bijlkoppen werden in mallen gegoten en een bijlmodel kon daarom worden gekopieerd en in massa geproduceerd. Een wigvormige bijlkop zonder schachtgat waarbij de steel aan de achterkant van de kop is bevestigd in een "nest". Tijdens de ijzertijd werden de oude soorten bijlen, zoals de holle bijl, voor het eerst nagebootst in ijzer maar de mogelijkheden van het nieuwe materiaal veranderden geleidelijk het uiterlijk van de assen. De as loze hakbijlen verdwenen en werden vervangen door bijlen met gaten voor de as. De bijlkoppen worden groter met bredere randen. In Scandinavië zijn bijlen in koper en brons gevonden uit ten minste de vroege bronstijd (rond 2000 v.Chr.), En ijzeren bijlen uit ca. jaar 0 n.Chr 

EAN CODES VAN BIJLEN 5902062050588 5902062050595 5902062038579 5902062038586 5902062038593 6411501214232 6411501214430 5013969621402 4010905440289 6411501211231 6411501221612 4010905244214 6411501224835 4010905635395 4010905235625 4010905010277 4017981000017 6411501224637 6411501260314 4017981003674 4078500015288 4078500015196 7311518275877 3157331221509 4078500015219 7311518123703 4000896231140 4010905345126 5013969621402 4010905345126 4017981005838 5013969621907 4017981002325 4010905010277 4010905015876 4010905015173 4010905244214 4010905030718 4017981001267 4010905235823 4010905035393 4010905635395 4010905248519 5013969748703 5013969748604 4010905209626 4017981001205 4017981001182 4017981001380 4017981003476 4010905235120 4010905235625

NAAMKADO
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL003795215B39 
KVK: 83214658 
O.v.v. Handelsonderneming Bottenberg
IBAN: NL27ABNA0592440281

BIC: ABNANL2A
Klantenservice mailenGoogle Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  

Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden Naamkado | Algemene voorwaarden Handelsonderneming Bottenberg   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Stoer mannen-cadeau voor €34,50
Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Bedankt voor de snelle levering.