Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

Medische armband met eigen SOS tekst en/of contact gegevens

€ 19,95€21,95

Onze medische alert SOS ID armband ook bekend als ICE tag of allergie armband is geschikt voor iedere mannen en vrouwen pols. De band is namelijk flexibel, ventileerd goed en het is een anti allergische armband. 

De gegraveerde tekst is niet te opvallend zichtbaar, maar toch kan iedere hulpverlener het snel en gemakkelijk zien. Misschien vervelend als iedereen het in de rij bij de supermarkt al direct kan lezen. Maar door het rode ICE logo valt het wel direct op, mocht er iets vervelend gebeuren. De omstanders, EHBO'ers of hulpverleners zien dan direct de informatie die ze moeten hebben. 

Afmetingen
Doorsnede armband 5,5cm 
(flexibele band, dus geschikte voor smalle en brede polsen)

Breedte armband: 1 cm 
Dikte armband: 3 mm 
Lengte tekst label: 4,7 cm
Gewicht: 30 gram 

  •  Draag altijd de SOS info bij je
  • Binnen 1-3 dagen in huis
  •  Persoonlijke boodschap toevoegen

ICE-tag bestellen

Tekst op de armband

Totaal: €19,95
Inclusief btw, gratis verzending.
Dit product in een groot aantal bestellen? 
Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Allergie of andere medische informatie handig gegraveerd op deze rvs armband
Plexible medische ICE / SOS armband van net allergisch metaal
Identificatie armband met al je belangrijke gegevens
ID Tag met contact en medische data

ICE-tag met medische gegevens en/of (nood)telefoonnummer

Deze medische identificatie armband, welke van levensbelang zou kunnen zijn, is onuitwisbaar te personaliseren. De eerste regel zou de medische informatie zijn, Je zou kunnen overwegen deze woorden in het Engels te laten graveren met het oog op vakanties: Diabetic, Allergy, Alzheimer’s, COPD etc. De twee regel kan bijvoorbeeld een 06-nummer bevatten, vaak graveren we bij medische armbanden de letters ICE en het landnummer voor het telefoonnummer, dat staat international bekend voor: In Case of Emergency. Voorbeeld ICE +31 (0)624512034. De SOS-armband is voorzien van het wereldwijd bekende rode kruisje. Dit SOS sieraad spreekt voor je als je dat zelf niet meer kan, en dat er snel een diagnose gesteld kan worden op het moment van een noodgeval. 

Dit ICE sieraad geeft de juiste medische informatie als je dit zelf niet kan

Geeft snel de juiste (levensreddende) informatie

Jouw gezondheid staat voorop! Juiste informatieverstrekking omtrent een ziekte of aandoening is van groot belang voor hulpverleners om snel een diagnose te stellen en jouw leven kunnen redden. Voor dit soort situaties bieden wij dit Medische Alert sieraad aan. Ieder die een Medisch-ID dient te dragen kan met zijn of haar eigen stijl reflecteren waarnaast ook rekening wordt gehouden met de belangrijkste medische gegevens. Het is een stijlvol sieraad welke ondersteuning biedt voor een gezond en onafhankelijk leven. Op het sieraad kun je belangrijke medische informatie laten graveren welke van belang zijn voor een noodzakelijke actie of behandeling, denk hierbij aan mensen met een hart-vaat ziekte, epilepsie, autisme, diabetisch of een allergie. Daarnaast kan ook rekening gehouden worden met belangrijke adres en/of telefoon gegevens van dierbaren zoals de kinderen. Zo blijven zij veilig en kunnen zij door de gegevens op het sieraad altijd weer veilig thuiskomen. De medisch armband is hiermee dus niet alleen functioneel, maar ook tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen graag mee met de keuze tot de juiste informatiegegevens.  

★★★★★
Angela - 12 maart
Gekocht voor mijn vader, die vaak alleen lange wandelingen maakt. Gewoon een prettig idee!!

★★★★★
Marjolein - 2 maart 
Bedankt voor de snelle levering, de SOS armband is voor mijn zoon die (licht) epileptisch is.

★★★★★
Sander Vriesekom - Zevenaar 
Helaas noodzakelijk, maar daarmee wel heel functioneel voor de drager en mogelijke hulpverleners

Angelique ★★★★
Zier er mooi, stevig en duurzaam uit, ook een mooie diepe gravering in de ICE armband

Jort Huisman ★★★★★
Prettig idee dat mijn man deze armband draagt.

★★★★★
Menneke de Bruijn - 14 mei
Bedaankt voor de snelle levering, voor mijn zoon gekocht, een prettig idee, hij gaat een wereldreis maken, nog even uitgesteld door de corona.

★★★★★
Bas Entink
Besteld voor mijn vader, voor vaderdag, ik hoop dat hij hem dagelijks gaat dragen

★★★★★
Adriaan S.
Fijn dat mogelijke hulpverleners direct inzicht hebben in medische bijzonderheden.

Recensie schrijven

Medische ID-tag bestellen

Wanneer ontvang ik dit sieraad? 
Wij hebben deze SOS medische ICE armband ruim op voorraad, dus kunnen we ook snel leveren. De verzending gaat via PostNL en vaak is het binnen 1-3 werkdagen in huis. 

Kan het ook met spoed geleverd worden? 
Ga je bijvoorbeeld snel op vakantie en wil je een sieraad met de juiste (levensreddende) gegevens? Dan kan je het bij ons ook met spoed bestellen. Bel ons klantenservice voordat je gaat bestellen, ze kunnen dan met je meedenken en een snelle oplossing bedenken. 

Tel. 0545-477142
Whatsapp. 06-24512034

Hoe verloopt de betaling? 
Je kan vooruitbetaling kiezen, je krijgt dan de factuur per mail en als wij de betaling hebben ontvangen gaan we direct graveren en verzenden.Een snellere manier is betalen via iDeal, Paypal of KBC. Dan krijgen wij direct melding dat het betaald is en kan het wellicht dezelfde dag nog met PostNL mee. 

Kan ik ook een groot aantal bestellen? 
Tuurlijk! We hebben een ruimte voorraad en kunnen dus snel graveren en leveren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en de exacte leveringstijden. 

Offerte aanvragen

Misschien vind je dit ook wel leuk :)

Naamhanger met gratis gravering
€ 6,95 
Diern foto hanger aan sleutelbos hanger
€ 9,95 
ID Tag stoer voor jongens, maar ook functioneel met je medische gegevens
€ 12,95 
Foto gemonteerd in een sleutelanger
€ 15,00

ICE gegegevens op een sieraad

Medische contact ID SOS ICE huidvriendelijke armbanden, kettingen en sleutelhangers zijn zeer belangrijke producten, met al je noodzakelijke (contact-)gegevens om bij je te dragen als jij of een geliefde bepaalde medische aandoeningen, allergie of speciale medicijnen heeft, reanimatie wensen etc.

Aandoeningen zoals ALS, de ziekte van "Lou Gehrig" Diabetes Type 1 en of Type 2 die afhankelijk zijn van insuline. Mensen met COPD sulfaat-allergie cipro-allergieën hartaandoeningen voedsel- of medicijn allergieën, epilepsie, implantaten alzheimer, autisme melk- en zuivel allergieën cochleaire implantaten die coumadin bloedverdunner ADHD en ADD en Astma-lymfoom nierziekte maag-bypass-factor V bloedstoornis borstkanker lymfadenoom leukemie aandoening stoornis, Geen MRI lapband, dementie geheugenverlies hartaanvallen hartpatiënten downsyndroom. 

We raden ook aan dat als u een van de volgende allergieën heeft voor penicilline, bijensteken, ei, tarwe, soja, noten, noten en pinda's, glutenvrije schaaldieren of vis, u medische ID-waarschuwingssieraden draagt. Schildklieraandoening Hashimoto's bipolaire stoornis Lupus Addison-ziekte.

Medische informatie dragers zoals onze armband, ketting of sleutel- tashanger voor diegenen die allebei mooie sieraden willen dragen en gezond willen blijven. Gewone sieraden bevatten vaak nikkel en kunnen contactallergie veroorzaken. Andere metalen, zoals lood, zijn mogelijk ook minder goed voor huid en lichaam. Medische ID SOS ICE en NAW armbanden, kettingen en sleutelhangers zijn van vitaal belang om aan te geven welke ziekte je hebt, zodat omstanders, hulpverleners en artsen hun patiënt snel en correct kunnen behandelen en ambulancepersoneel en anderen kunnen waarschuwen over bijvoorbeeld diabetes, Waran, Xarelto, enz. Medische ID Tags zijn ongelooflijk belangrijk. Wij graveren elke tekst, dus je naam en contactgegeven, 06 nummer, ICE nummer en medische data, zoals diabetes, epilepsie en Waran, Ook op de achterkant van de sleutelhanger en ketting kunnen we graveren. De meest voorkomende is dat we diabetes-id tags maken, aangezien ongeveer 1.2. miljoen in Nederland tegenwoordig zijn getroffen door diabetes. De reden waarom je een medisch sieraad wilt, is om te benadrukken welke ziekte je hebt om anderen te waarschuwen als er iets zou gebeuren   

ID-badges of identiteitsplaatje kwamen oorspronkelijk van het leger en werden begin 1900 gebruikt, waarbij elke soldaat in het Amerikaanse leger een ID-badge kreeg. ID De badges zijn gegraveerd met de volledige naam, het sofinummer en de geboorteplaats van de persoon. Hier werd de ID-tag gebruikt om de overledene te identificeren. ID-tags worden ook Dog Tags genoemd. 

Onze ontwerpen zijn gemaakt met het oog op kwaliteit en veiligheid. 
Naamkado richt zich met een aantal producten op jouw medische veiligheid en welzijn

  0545-477142
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL0814257690B01 
KVK: 08048559 
Klantenservice mailen

Rekeningnummer: 
Handelsonderneming Bottenberg 
IBAN: NL27ABNA0592440281 
BIC: ABNANL2A

Google Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  

Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | ICE-tag/EHBO sieraad voor €19,95 |
Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Bedankt voor de snelle levering.