Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

Doopbord met naam, doopdatum, leuke spreuk of psalm

€ 34,50€36,50

Laat ons je eigen houten bord met Bijbeltekst maken. Jij hebt vast ook wel zo’n tekst met een speciale betekenis. Keer op keer als je hem hoort. Hoe bijzonder is het als je zo’n tekst ergens in of aan je huis kunt neerzetten of ophangen Verrassen of bemoedigen? Maak hier een Bijbeltekst of citaat bord met bijvoorbeeld een trouw tekst, doop tekst, belijdenis tekst of rouwtekst voor jezelf of als cadeau 

Afmetingen
Lengte: 21 cm 
Breedte: 15 cm 
Dikte: 2,5 -4,5 cm 

  •  Een uniek doopgeschenk 
  • Binnen 1-3 dagen in huis
  •  Persoonlijke boodschap toevoegen

Doopcadeau bestellen

Wil je een ophangsysteem?

Tekst boven de vogel

Kies een lettertype

Totaal: €34,50
Inclusief btw, gratis verzending.Doopcadeau voor kinderen en hun ouders: Houten bijbel spreuk bord
Doopkado idee: gepersonaliseerd tekstbord met naam en doop datum
Persoonlijk christelijk tekstbord voor doop, huwelijk, belijdenis en herinnering
Personaliseer dit houten tekstbord met jouw favoriete spreuk of bijbeltekst

Houten wandbord met naam, datum en/of bijbeltekst 

Als je op zoek bent naar een houten tekstbord of doopbord met een Christelijke tekst dan ben je bij Naamkado aan het juiste adres. Dit Christelijk tekstbord kan bijvoorbeeld de Bijbeltekst hebben: “Ik heb je bij je naam geroepen.… Maar uiteraard kan je ook voor een andere tekst kiezen. Daarnaast maakt de naam en geboortedatum het een prachtig persoonlijk cadeau voor de doop.

Doopbord gegraveerd op een robuust houten bord :)

Hangbord met doop tekst met naam en doop of geboorte datum
Optie 1 Geen ophangsysteem
Optie 2 Met touw gemonteerd
Optie 3 Touw los met twee krammen


★★★★★
Ellen Kooystra -12 oktober
Dit was een gewelding doop cadeau voor mijn nichtje.

★★★★★
Daisy -2 maart 
Het houten bord ziet er echt schitterend uit.

★★★★★
Bas & Thea 
Wij hebben dit bord als kersverse ouders gekregen van vrienden, wat hebben jullie dat mooi gemaakt, we zijn super blij.

Saskia ★★★★
Bedankt voor de super snelle levering

Nicole ★★★★★
Wij hebben deze doopborden afeglopen jaar aan alle doopouders gegeven, dit werd zeer gewaardeerd

★★★★★
Martha -2 november
Fijn dat jullie open stonden om een aangepaste afbeelding op het bord te maken

★★★★★
Nathalie Goemans
Wat een mooi kado.

★★★★★
Adeline Meinstra 12 augustus
Bedankt voor het mooie christelijke doopbord.

Recensie schrijven

Prachtig geschenk voor een doop

Wanneer ontvang ik dit doopbord?
Dit doopcadeau kunnen wij snel graveren en verzenden. Je hebt het dan dan veelal binnen 1-3 werkdagen al in huis. De verzending gaat via PostNL en je ontvangt een track&trace nummer.

Kan ik met spoed bestellen? 
Wil je het zo snel mogelijk in huis hebben, dan kunnen wij het ook met spoed leveren. Neem dan voordat je verder gaat met bestellen contact met ons op (0545-477142 / 06-24512034). Wij kunnen dan aangeven of het mogelijk is. 

Hoe verloopt de betaling?
Personaliseer het houtenbord en klik op bestellen. Vervolgens kom je bij het bestelformulier en kan je aangeven hoe je wil betalen. Dit kan via iDeal, KBC bank (Belgische klanten), Paypal of kies vooruitbetaling. 

Misschien vind je dit ook wel leuk :)

€ 15,00 
€ 27,50
€ 15,00 
€ 12,95 

Een geweldig doop-geschenk

De cijfers zijn van een paar jaar geleden maar zullen nog redelijk actueel zijn. Nederland kent 6800 basisscholen met pakweg 175000 leerlingen per leerjaar, volgens de Protestantse Kerk worden er ongeveer 7700 gedoopt, dat is dus rond de 5% van alle pasgeborenen.

Na het kinderdoopsel is het steeds meer gebruikelijk dat de ouders (soms ook de doopouders) een doopgeschenk ontvangen, ideaal is het als het doop cadeau een combinatie is van een herinnering en iets nuttigs. Ook aan hun gasten word steeds vaker een doop bedankje geven als herinnering aan hun bezoek.  

Originele en persoonlijke doop attenties voor kind, ouders en gasten

Naamkado heeft enkele zeer originele en zeer gewaardeerde persoonlijk geschenken ontwikkelt, dus geen kant-en-klare, die zeer geschikt om te geven na een doop, door bijvoorbeeld de doopouders, peetouders of anderen die dicht bij de ouders en baby staan. Een van onze producten die speciaal als doop cadeau is aanmerking komt is het houten wandbord of doopbord, gemaakt van mooi duurzaam, rustiek en milieuvriendelijk Meranti hout, dit bord kan op vele manieren gepersonaliseerd worden, denk daarbij aan de (doop)naam van de dopeling, maar ook een mooie religieuze afbeelding en Bijbeltekst of citaat (Bijvoorbeeld: "Ik heb je bij je naam geroepen...") en doop datum behoren tot de mogelijkheden. In de rubriek "toelichting" tijdens het bestellen kan je altijd je wensen aangeven.

Het doop tekstbord geeft de emotie weer dat je leven een ongelooflijk doel heeft om de persoon te zijn die het offer waard is en een fundament van Gods liefde om op te bouwen.  

Het doopbord kan vrijstaand ergens geplaatst worden, door de dikte van 3-5 cm. Maar u kunt ook zonder extra kosten het christelijke wandbord hangend laten maken, deze keuzes krijgt u tijdens het bestellen. Uiteraard heeft dit bord niet alleen de functie van doopbord te krijgen, u bepaald wat wij graveren, het kan net zo goed een "trouw-tekst" bevatten voor huwelijkscadeau, of een belijdenis-tekst of rouw-tekst.

Hier vindt je diverse attenties voor jouw doopviering gasten, als bedankje voor hun komst. Je krijgt altijd van deze producten de 2e gratis.  

  0545-477142
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL003795215B39 
KVK: 83214658 
O.v.v. Handelsonderneming Bottenberg
IBAN: NL27ABNA0592440281

BIC: ABNANL2A
Klantenservice mailenGoogle Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  

Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden Naamkado | Algemene voorwaarden Handelsonderneming Bottenberg   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Doop-cadeau vanaf €34,50|
Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Bedankt voor de snelle levering.