Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

Houten huisdieren gedenkplaat met foto en persoonlijke tekst

€ 49,50€51,50

Het overlijden van je trouwe viervoeter kan een zeer ingrijpende gebeurtenis zijn. Je huisdier heeft deel uitgemaakt van de familie en hoorde er helemaal bij. Om na de dood van je hond/kat de herinnering voort te laten leven, kan je op Naamkado een blijvende herinnering laten maken. Het gedenkbord is gemaakt van duurzaam Douglas hout. 

Geschikt voor buiten en binnengebruik.

Afmetingen
Lengte: 21 cm 
Breedte: 15 cm 
Dikte: 2,5 - 4,5 cm 

Afmeting foto: 
Lengte: 15 cm
Breedte: 11cm 

Afmeting ashanger:

Lengte: 3 cm
Lengte met hanger: 4 cm 
Doorsnede: 6 mm 

  •  Foto met tekst (lasergravering)
  • Ashanger toevoegen (+8,95 euro)
  • Binnen 1-3 dagen in huis
  •  Persoonlijke boodschap toevoegen

Gedenkplaat bestellen

Tekst op de plaat


(max file size 2 MB)


 De foto kan ook later per mail gestuurd worden 


Kies een lettertype
Dit product in een groot aantal bestellen? 
Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Herdenkplaat bij honden of katten graf of urn
Houten tekstbord ter nagedachtenis aan overleden hond of kat.
Overlijden huisdier, mooi houten herdenking bordje
Uiteraard kan het bord naast de foto, verder gepersonaliseerd worden door het laten graveren van een inscriptie, zoals datum en naam

Een blijvende herinnering aan je geweldige huisdier 

Bestel dit houten gedenkbord met tekst, foto en ashanger 

Een gedenkbord is een erg mooi gebaar wanneer je huisdier is overleden en je een mooi plekje voor hem of haar wilt. Ook wanneer je ervoor kiest om je hond kat te laten cremeren, hebben wij de mogelijkheid om een een klein mooi haakje te monteren, waar je de bij te bestellen ashanger aan kunt hangen.

De fotolijst (links van het bord)
Links op de houten gedenkbord plaatsen we een gelamineerde foto achter een mooi geslepen plaatje transparant plexiglas, kortom een mooie fotolijst. In het bestelformulier kan je een foto uploaden, maar deze kan je later ook naar ons mailen of per post naar ons verzenden. Ons team kan het dan inscannen en de foto samen met het gedenkbord verzenden.

De tekst (rechts van het bord)
Een paar suggesties wat teksten betreft om je hond, kat of andere (huis)dier te herdenken en te koesteren: In loving memory – Gone but not forgotten – Best dog ever – In memory of – My best friend – Fijne herinneringen geven ons kracht.

Uiteraard kan het bord verder gepersonaliseerd worden door het laten graveren van een inscriptie, zoals datum en naam Het gedenkbord / gedenkplaat is plat en heeft een dikte van 3-5 cm. Door die dikte kunt u kiezen om het bord op te hangen, maar het kan ook zelfstandig staan. 

★★★★★
Jonathan - 19 mei
Very cool article. It was a gift for a friend. They loved it!!!

★★★★★
Nina Gieskers - 18 april 
Bedankt! We zijn nog steeds verdrietig, maar dit geeft troost.

★★★★★
Ivonne G. - Ede 
Gekocht voor mijn ouders na het overlijden van "Blacky" ze waren zeer ontroerd.

Sandra ★★★★
Bedankt voor dit mooie bord, je kan zien dat jullie er veel aandacht aan besteden.

Moon ★★★★★
Super goeie service.

★★★★★
A. Albers - 12 juni
Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over het honden gedenkbord, bedankt.

★★★★★
Ab
Zag een mooi stijlvol bord op een dierenbegraafplaats staan en kwam zodoende bij jullie terecht.

★★★★★
Guus - 12 januari
Bedankt voor het maken van een echt schitterend bord om bij onze hond urn te plaatsen

Recensie schrijven

Robuust gegraveerde houten gedenkplaat

Wanneer ontvang ik de houten gedenkplaat?
Deze houten herinneringsplaat kunnen wij snel graveren en naar je verzenden. Je hebt het dan veelal binnen 1-3 werkdagen al in huis. Geleverd via de pakketservice van PostNL. Wil je het liever afhalen bij een PostNL locatie dan kan je dat bij het bestelformulier aangeven. 

Kan ik de herinneringsplaat met spoed bestellen?
Bel onze klantenservice voordat je wil bestellen. Wij kunnen dan aangeven wanneer de gravering en verzending gaat gebeuren. Dan kunnen we ook de leverdatum inschatten of het gepersonaliseerde herdenkingsproduct kan afgehaald worden. Tel. 0545-477142 / 06-24512034

Hoe kan ik betalen voor de plaat?
Je kan een vooruitbetaling doen en handmatig per bank overmaken. Als we de betaling binnen hebben gaan we direct produceren. Maar de snelste manier gaat via iDeal, KBC (België) of via Paypal. Dan krijgen we direct melding dat de betaling is voltooid en kan de gravering sneller starten.

Groot aantal bestellen?
Dat kan! Vraag via de onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt dan direct een mooie prijs en de verwachte leveringstijd. 

Offerte aanvragen

Misschien vind je dit ook wel leuk :)

Sleutelbos hanger met dieren afbeelding en naam gravering
€ 5,95 
Penning met contactgegevens voor je hound of kat
€ 9,95 
Sleutelhanger met je naam, datum of conact gegevens
€ 6,95 

Natuurlijk douglas houten herdenkbord voor je lievelingsdier

Herdenkingsbord voor je huisdier voor thuis of op dierenbegraafplaats. Rituele begrafenissen van honden of katten hebben plaatsgevonden sinds mensen huisdieren begonnen te krijgen, d.w.z. al rond 10-12.000 voor Christus, zoals grafvondsten uit deze tijd hebben aangetoond.
Het begraven van dieren op speciale begraafplaatsen voor dieren begon in het midden van de 19e eeuw, maar meestal ontving de trouwe jachthond bijvoorbeeld een eenvoudige gedenksteen van de eigenaar.
Tegenwoordig heeft elke (grote) stad in de westerse wereld een dierenkerkhof. De bekendste is misschien wel de Cimetière des Chiens in Parijs, die in 1899 werd geopend. Naast honden en katten liggen er ook paarden, apen, leeuwen en zelfs vissen.
Veel dierenbegraafplaatsen hebben vaak een herdenkings bosje voor het plaatsen van een urn met bijvoorbeeld een urnbord met foto of voor het uitstrooien van as. Zie het als een plek voor herinneringen. De rustige plek is altijd open als je langs wilt komen om een bloem te leggen, een kaarsje aan te steken.

Als diereneigenaar heeft u de mogelijkheid om uw dier te laten begraven in het herdenkingsbos van de gemeente of particulier eigenaar. Het herdenkingsbos is bedoeld voor kleinere huisdieren zoals honden, katten, konijnen en dergelijke, bij de graven of urn mag een dieren gedenkbord geplaatst worden.
Een geliefd familielid laat altijd een grote leegte achter, of het nu een mens of een huisdier is. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze huisdieren ook de kans krijgen om een mooie laatste rustplaats te krijgen, waar er voor de rest van de familie gelegenheid is om regelmatig het overleden huisdier te bezoeken. Veelal plaatst men daar een persoonlijk gedenkteken met foto.
Het is belangrijk dat er een plek als deze is. Velen hebben een sterke band met hun huisdieren en ik denk dat velen een plek willen om de as te verspreiden, waar ze zich hun dieren kunnen herinneren. Niet iedereen heeft toegang tot zijn eigen stukje grond of tuin om de as op uit te strooien

De hond of poes is een familielid en in sommige gevallen misschien wel het enige dat je hebt. Ongeacht of je ervoor kiest om het dier te begraven of te cremeren, het verlies zal niet meer of minder zijn.
Wij van Naamkado maken persoonlijke gedenk borden van mooi duurzaam natuurlijk Douglas hout en personaliseren deze met de laser graveermachine voor het leveren van de hoogste kwaliteit. Dit urnbord of herdenkingsbord is een geweldige manier om je huisdier te herinneren met wie je je leven hebt gedeeld, de één plaats het gedenkbord met foto thuis de ander kiest voor een dierenbegraafplaats. Een geweldige manier om uw liefde voor uw trouwe vriend te tonen, is door een prachtig houten gedenk-tekstplaat te laten maken met een foto, tekst, datum etc. Wij creëren herinneringen – voor altijd.

  0545-477142
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL003795215B39 
KVK: 83214658 
IBAN: NL89ABNA0102361991

BIC: ABNANL2A
Klantenservice mailenGoogle Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  

Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden Naamkado | Algemene voorwaarden Handelsonderneming Bottenberg   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Herinneringsplaat bestellen voor €49,50 |
Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Bedankt voor de snelle levering.