Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

Drijvende sleutelhanger

€ 8,95€10,95

Onze drijvende sleutelhanger met naam, datum en 06-gegevens heeft een groot drijfvermogen en is een uitkomst voor mensen die een boot of zeilboot hebben of aan watersport doen. 

Afmetingen
Totale lengte: 17 cm 
Lengte hanger: 8 cm 
Breedte: 3,5 cm 
Dikte: 1,5 cm 

Zeer geschikt voor zwemmen, outdoor en andere sportactiviteiten. 

  •  Vind je sleutels terug op het water
  • Binnen 1-3 dagen in huis
  •  Persoonlijke boodschap toevoegen

Sleutelhanger bestellen

Tekst op de sleutelhanger

Totaal: €8,95
Inclusief btw, gratis verzending.
Dit product in een groot aantal bestellen? 
Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Dat is handig voor de watersporter, een drijvende sleutelhanger
Nautische sleutelbos hanger. veilig je sleutels meenemen
Water liefhebber kado idee: drijven sleutelhanger met bedrukking
Bedrukte drijvende sos sleutelhanger met naam en telefoonnummer

Vallen je sleutels in het water, geen paniek!
Ze hangen aan een drijvende sleutelhanger :)

Handig voor kajakken, een boottocht of als je een echte waterrat bent

De drijvende sleutelhanger met naam is duidelijk zichtbaar in het water door zijn oranje kleur en zorgt ervoor dat je sleutels veilig blijven drijven. Kortom, een extra beveiliging voor je sleutels die je niet wilt verliezen. 

Test, in ondiep water, hoeveel sleutels je aan de drijvende sleutelhanger kan hangen voordat je het diepe in gaat! De drijvende sleutelhanger met een tekstplaat, welke je kan voorzien van bijvoorbeeld een naam, tekst, datum of 06 nummer, is een zeer praktisch geschenk.

 Onze drijvende sleutelhanger met naam, is eenvoudige en goedkope manier om veel problemen op - en aan het water te besparen. In plaats van naar de bodem te zinken, blijven je sleutels op het water drijven. 

★★★★★
Jacco de Bruine - 12 mei
Als fanatiek zeiler is deze drijvende sleutelhanger echt super handig.

★★★★★
Mieke - 2 maart 
Altijd leuk om iemand iets echt persoonlijks te geven

★★★★★
Mike Groenenwegen - 6 juni 
Gave sleutelhanger

Qintijn ★★★★
Gewoon zeer tevreden met Naamkado

Anja Gierkink ★★★★★
Leuke artikelen, ga zeker vaker bestellen

★★★★★
Geert - 2 augustus
Er was een verkeerd artikel geleverd, maar 1 telefoontje was voldoende om het op te lossen, klasse zo moet dat.                  

★★★★★
de Weerd - 3 mei
Hoe verzin je het, je sleutel(s) laten drijven, wat een handig artikel. 

★★★★★
Jacqueline- November
Beste heer/mevrouw, Wij hebben het boomschijf naamplaatje binnengekregen. 2 dagen nadat we de bestelling hebben geplaatst. We hebben nog een aantal weken voordat we het cadeau gaan geven, dus de reactie van de ontvanger weten we nog niet. Maar hoogstwaarschijnlijk gaat ze het heel leuk vinden. Als cadeau inpakken is dit product mooi gaaf en leuk toch mooi gaaf en leuk toch mooi gaaf en eluk toch ja heel mooi en gaaf leuke product.  

Recensie schrijven

Persoonlijke floating sleutelbos bestellen

Wanneer ontvang ik deze sleutelbos boei? 
Ons team gaat direct lasergraveren als we de bestelling hebben ontvangen. Je hebt deze drijvende hanger veelal binnen 1-3 werkdagen binnen. 

Kan ik het ook met spoed ontvangen? 
Bel ons voordat je gaat bestellen. Wij kunnen dan aangeven of de spoed-levering of afhalen mogelijk is. Wij denken graag met je mee! 

Tel. 0545-477142
Mob. / Whatsapp. 06-24512034)

Hoe kan ik betalen? 
Personaliseer deze floating hanger en ga verder naar het bestelformulier. Daar kan je kiezen uit de volgende betaalmethoden: iDeal, Paypal, KBC bank of vooruibetaling.

Kan ik ook een groot aantal bestellen? 
Ja hoor, we hebben een grote voorraad. Neem contact met ons op en wij sturen je direct een vrijblijvende offerte. Dan kunnen we ook aangeven wanneer we de gepersonaliseerde drijvers kunnen verzenden. 

Offerte aanvragen

Misschien vind je dit ook wel leuk :)

€ 19,95 
Foto van je poes in een mooie hanger gemonteerd als sleutelhanger
€ 9,95 
Messing tashanger of sleutelhanger met gravering
€ 16,95 
Sleutelhanger met 1 of meerdere van je favorite foto's
€ 15,00 

geef een leuke sleutelhanger cadeau

Personalisatie kan op producten voor alle leeftijdsgroepen. Een baby, een kind ( trouwens een meisje of een jongen ), een tiener, een volwassene maar ook senioren zullen blij zijn om met humor en emotie door een verrassend accessoire te worden geraakt. De meeste leden van je gezin zijn ideale mensen voor gepersonaliseerde geschenken. Of ze nu heel naaste familieleden zijn, zoals een dochter / zoon , broer , zus , moeder , vader of een iets minder dichtbij maar die je evenzeer waardeert, een oom / tante , een geweldige oma, grootvader , overgrootouder , neef of zelfs een mooie schoonzus / zwager, heb je ideeën die bijzonder geschikt zijn voor het gezin.

Onze sleutelhangers worden ook vaak besteld door de jeugd, aan het einde van een schooljaar, zal je leraar, lerares, meester of juf heel blij zijn met een gepersonaliseerde sleutelhanger met naam of tekst van hun klas en leerlingen. Personaliseer onze sleutelhangers voor gebruikt tijdens feesten en unieke momenten zoals pensionering , geboorte , doop , housewarming , afstuderen , babyshower , sportevenement., prachtig kerstcadeau, jubileumgeschenk, verjaardagscadeau, huwelijksgeschenk, verlovingsgeschenk, Valentijnsdaggeschenk, vaderdagcadeau, Moederdagcadeau of een ander speciale dag cadeau.

Sleutelhanger met identiteit gegevens , Sleutelhanger voor jubileum , Sleutelhanger voor afgestudeerde , Sleutelhanger voor nieuw huis , Sleutelhanger voor Valentijnsdag , Sleutelhanger gepersonaliseerd. Tekst en naam zijn aanpasbaar , geschenken verjaardag , jubileumgeschenken onder de 15 euro , kerstcadeaus voor thuis , cadeaus voor de eerste verjaardag , cadeaus voor de aankoop van huis , cadeaus voor thuis, geschenken voor samenwonen , sleutelhanger voor het nieuwe huis , cadeau voor het eerste huis.

Maak een perfect cadeau voor je vriend / vriendin en breng vreugde en emotie met onze originele cadeau-ideeën. Alleen degenen die hem of haar zo goed kennen als jij, kunnen erin slagen om te weten hoe je haar kunt verbazen met een volledig persoonlijk cadeau. Kies hier nu je originele, voordelige en persoonlijke cadeau. De meest originele en bijzondere afstudeergeschenken vind je hier. Verbaas de pas afgestudeerde met een zeer persoonlijk kado. Als je op zoek bent naar een afstudeercadeau voor mannen of een afstudeercadeau voor vrouwen zal je je hier geïnspireerd voelen, wanneer u ontdekt dat ons brede assortiment afstudeercadeau-ideeën en allemaal gratis gravering en kosteloos verzending.

Wat heb je altijd bij je? Huissleutels en sleutelhangers! Als het een kwalitatief en persoonlijk product is, zal het een uniek en geschikt geschenk zijn voor vele gelegenheden. Laat voor een romantisch cadeau je initialen, naam en/of voor jullie belangrijke datum graveren Voor je vriendin of vrouw zal een leren sleutelhanger met een of meer foto sliders / hangers een geschenk met een bepaald effect zijn als het met liefde wordt gepersonaliseerd: een speciale zin, de namen van je familieleden, de geografische coördinaten van een magische plek voor jou, een boodschap om u aan te moedigen om onder alle omstandigheden je best te doen ... Er zijn meerdere combinaties van hangers en vormen om u de ruimte te geven voor originele aanpassingen. Het zal zijn alsof je altijd de sleutel tot geluk bij je hebt!

Een origineel cadeau idee voor degenen die altijd hun huis of auto sleutels, verliezen of kwijt zijn. Een sleutelhanger is altijd bij je. Technologie heeft veel dingen vervangen, maar niet de sleutels van het huis of de auto, daarom zijn de sleutels en dus de sleutelhanger objecten die we altijd bij ons hebben . Daarom is een gepersonaliseerde sleutelhanger een perfect cadeau-idee als je op zoek bent naar iets nuttigs en dat is altijd bij de persoon aan wie je het geeft.

Het behalen van een zwemdiploma.

Veel zwembaden verwelkomen kinderen vanaf 5 jaar voor het starten van zwemlessen/zwemvaardigheid. Het onderwijs is gebaseerd op het leren en ontwikkelen van hun watergewoonte door spel, plezier en nieuwsgierigheid.
Ze oefenen de watergewoonte en stellen de interesse in zwemmen als trainingsvorm vast. Op basis van de eigen omstandigheden van het kind leren ze de basis van de vier zwem methoden en meer te leren over het zwemmen als sport.

Zwemlessen voor kinderen.

We willen de mogelijkheid geven om vreugde en vrijheid te voelen in en om het water. Elk kind is uniek. Het is belangrijk om te ontwikkelen in hun eigen tempo en op basis van hun omstandigheden. Samen bouwen we aan waterzekerheid, een investering voor het leven en een manier om een verbeterde levenskwaliteit te bereiken.

Basisschool afronden met een zwemdiploma.
Turkse kinderen moeten nu kunnen zwemmen als ze willen afstuderen aan de basisschool. Het Ministerie van Onderwijs en het Ministerie van Jeugd en Sport hebben een protocol ondertekend waarbij kinderen moeten leren zwemmen.
De situatie is nog niet geïmplementeerd, maar in de nabije toekomst zal studenten worden gevraagd om te leren zwemmen als voorwaarde voor afstuderen.
Turkije is een land omringd door de zeeën en zien ook jaarlijks een groot aantal verdrinkingen als gevolg van slechte zwemvaardigheid. De regering streeft er ook naar om jongeren het sporten, waaronder het zwemmen te stimuleren, ook om de steeds meer voorkomende obesitas bij kinderen te onderdrukken.

Minister van Jeugd en Sport, zei dat hij meer dan 1 miljoen studenten leerden zwemmen in een landelijke campagne. “In slechts 100 dagen leerden 125.000 studenten zwemmen. We zijn begonnen met leerlingen van het derde en vierde leerjaar en daarna hebben we leerlingen van het eerste en tweede leerjaar in de campagne opgenomen.

Ons ministerie organiseert uitstapjes naar zwembaden en trainingen voor studenten en heeft als doel zwemmen te onderwijzen aan 1 miljoen mensen. Volgens ons protocol moeten studenten leren zwemmen om een basisschooldiploma te halen. ” Hij voegde eraan toe dat een student slechts 12 uur nodig heeft om te leren zwemmen. De regering is ook van plan om meer zwembaden voor volwassenen te bouwen, en dat er zwembaden in de wijken zullen worden opgezet en dat het probleem van het reizen over lange afstanden om toegang te krijgen tot openbare zwembaden zal worden weggenomen. “In plaats van grote zwembaden hebben we meer en kleinere zwembaden nodig. Cadeaus voor het behalen van je zwemdiploma Het behalen van je zwemdiploma of dat nu A, B of misschien C is, altijd een prestatie om trots op te zijn, vaak haal je deze in je basisschool jaren. Bij het diplomazwemmen zijn vaak je ouders en grootouders aanwezig ook voor hen is het altijd leuk om ze zien hoe hun kroost al die zwemvaardigheden goed beheersten. Zoals de Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid verwoord “Zwemdiploma = de norm voor zwemveiligheid” Naamkado heeft vele cadeaus die geschikt voor kinderen die hun Zwemdiploma hebben gehaald, leuk om te weten is ongeachte welk product je hier uitzoeken wij deze altijd personaliseren met de naam en een (korte) tekst. Ook een extra (felicitatie) kaartje sluiten we gratis bij.

Personaliseer deze drijvende sleutelhanger met sleutelring om je sleutels te bewaren. Gemaakt van stevig gecomprimeerd schuim om het goed te laten drijven. Opvallende kleur aan beide zijden met lagen sandwichschuim in het midden. Geschikt voor watersporten op een boot , schip, kano, kajak, bijboot, etc. Ovale drijvende sleutelhanger met je naam of tekst van polyurethaanschuim, lichtgewicht, draagbaar en duurzaam De heldere kleur maakt uw sleutels gemakkelijk herkenbaar en houdt uw sleutels in het water drijvend en vindbaar. Geschikt voor zwemmen, zeilen, waterskiën, surfen, kajakken, kanoën, roeien, driften, kanoën, zeilen, zee-, kust-, strand- en andere watersporten in de buitenlucht. Bespaar je geld voor plezier in de zon en bestel nautische sleutelhangers hier online voor de beste prijs, met gratis bedrukking. Drijvende schuim sleutelhangers maken uw sleutels gemakkelijk herkenbaar door hun opvallende kleur en de gratis personalisatie en houden de sleutels drijvend als ze in het water vallen. Perfect cadeau voor vrienden die veel tijd doorbrengen met watersporten, zwemmen, varen, varen, skiën, kanoën en zeilen. 

  0545-477142
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL0814257690B01 
KVK: 08048559 
Klantenservice mailen

Rekeningnummer: 
Handelsonderneming Bottenberg 
IBAN: NL27ABNA0592440281 
BIC: ABNANL2A

Google Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  

Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Naamcadeau voor op het water €8,95 |
Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Bedankt voor de snelle levering.