Deurnaamplaat bestellen in Oost-Vlaanderen? 

Je hebt een nieuw huis gekocht/gehuurd of je wilt gewoon de voordeur naamplaat eens vervangen? Wij verkopen verschillende soorten voordeur naamplaten. Van goedkope en transparante versies tot deur naamplaatjes met je eigen familiefoto op de achtergrond. Je kan ook een compact exemplaar bestellen, die past gewoon op de voordeur. Je kan kiezen uit de keur: goud, zilver, zwart of wit. Daarnaast kan je ook zelf bepalen of je een rechthoekige naamplaat wilt bestellen of juist de namen en huisnummer op een golvende plaat wil. Zeker een gaaf geschenk voor een housewarming of geeft het cadeau aan je nieuwe buren in Zottegem. Tevens verzenden wij onze naamproducten gratis, door heel Nederland en Belgie. Dus ook naar Deinze, Scherpenheuvel-Zichem, Harelbeke en Ronse.

Een soldaten-ketting bestellen in Zottegem? Deze militairen-ketting wordt voor verschillende doeleinden gedragen. Veel jongelui dragen het vanwege de stoere uitstraling. Maar een ID-plaatje is ook zeer functioneel om bijvoorbeeld je medische gegevens in te laten graveren, denk aan: je bloedgroep of een melding dat je diabetes of epilepsie hebt. Zodat je op de juiste manier geholpen kunt worden in noodsituaties.

Sleutelhanger ID set/label bestellen

Uw kind komt uit school en is weer zijn tas of fietssleutel kwijt. Daarom graveert Naamkado persoonlijke rugtaslabels, fiets-sleutelhangers of koffer/reis labels. U kunt ervoor kiezen om de sleutelhangers/bagagelabels te graveren met bijvoorbeeld de naam van uw kind en het telefoonnummer, zodat de vinder van de verloren spullen gemakkelijk contact met u kan opnemen.

Bestel een huisdieren penning?

Tegenwoordig lopen in Zottegem veel honden of poezen rond met een microchip. Maar een hondenpenning of kattenpenning zou veel makkelijker zijn voor de vinder van een weggelopen hond of kat. Op het dierenlabel is het mogelijk de naam en telefoonnummer van de eigenaar te laten graveren. Zo kan de vinder direct in contact komen met de eigenaar, en zal niet langs een specialist hoeven om de chip te laten lezen.

Cadeaupakket bestellen in Zottegem

Een gaaf geschenk bestellen in Zottegem? Geef een klein compacte cadeau, bijvoorbeeld een pen met naam of kies voor een compleet en groot cadeaupakket (allemaal met naam/tekst gegraveerd). Het is bijvoorbeeld leuk om een cadeaupakket te schenken als kraam of sinterklaas kado, zo schenkt u niet alleen iets voor de baby maar ook voor de rest van de familie. Alle producten in de pakketten van ons zijn apart van elkaar te graveren. Kort om een mix van cadeaus met verschillende namen.

Een mooi geschenk vinden in Zottegem

Bedank je collega, meester/juf of een andere kennis met een uniek geschenk. Je kan ook een leuke verrassing geven aan de leiding/leeraren bij het verlaten van een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of de basisschool. Geef ze bijvoorbeeld een sleutelhanger met hun naam en op de achterzijde de naam van de school. Natuurlijk kan je zo ook pen met tekst cadeau geven. Een pen met naam is zeker een bijzonder cadeau.

Vrachtwagen met naam bestellen

Bij Naamkado kunt u een miniatuur vrachtauto met oplegger bestellen met een leuke tekst die wij voor u kunnen graveren met naam. Het is toch hartstikke leuk om iemand die net is geslaagd voor zijn rijbewijs. Een gepersonaliseerde auto met naam en tekst te schenken!

Rijbewijs gehaald in Zottegem? Geef een uniek cadeau.

Wanneer iemand geslaagd is voor een (vracht-)rijbewijs wordt vaak een klein kado geschonken. Bij Naamkado kunt u een persoonlijk cadeau bestellen voor de geslaagde. Denk bijvoorbeeld aan onze stoer truck met leuke teksten en namen. Ook is het leuk om een sleutelhanger met eigen tekst te schenken voor aan iemands eerste autosleutels.Zottegem


10 redenen om een gepersonaliseerd cadeau te geven
(1) Waardering voor de gever omdat je moeite hebt gedaan om een gepersonaliseerd cadeau te bestellen
(2) Waardering van de ontvanger omdat het niet zomaar een kado is
(3) Een product met je naam erop gooi je niet gauw weg. Het blijft bijzonder
(4) Het cadeau is uniek.