Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

Waarom geven we elkaar cadeau's? 

Het geven van geschenken maakt deel uit van veel verschillende culturen over de hele wereld. Je kunt stellen dat er binnen culturen twee verschillende soorten economieën zijn De markt economie: ‘’ik geef jou zoveel waarde in geld zodat jij mij een dienst levert’’ en een geschenk-economie: deze zijn gebaseerd op relaties bijvoorbeeld: ‘’jij staat klaar voor de kinderen van de buurvrouw op maandagen en op vrijdagen, je staat met een lekke band op straat en iemand helpt jou je band te repareren.’’

Tapasplank met naam gravure of leuke lieve tekst

Eigenlijk geven we veel te weinig cadeautjes

Het gaat hierbij om gunsten en het opbouwen van relaties. Het gaat hierbij om het gebaar en niet om “als jij dit voor mij doet, doe ik dit voor jou (markt-economie). Het geven van gunsten en geschenken versterkt de relatie tussen personen. Het is een belangrijk onderdeel van de menselijke interactie en het stimuleren van Serotonine, het Gelukshormoon. Want we krijgen immers allemaal een fijn gevoel van een compliment, een geschenk of een helpende hand. Ook geven we cadeaus als symbool: een verjaardag, doping, geboorte, romantiek. We markeren hierbij een belangrijke gebeurtenis en uiten hiermee liefde en waardering voor deze belangrijke gebeurtenis(sen)

robuus hout voor aan je voordeur (huisnummer)

We geven elkaar cadeau's... 

-- Om onze liefde te uiten 
-- Als waardering voor iemand bijzonder 
-- Om contact met iemand te houden 
-- Relaties te versterken 
-- Om iemand te bedanken 
-- Om excuses aan te bieden 
-- Om medeleven te betuigen 
-- Een belangrijke gebeurtenis te markeren

Bekijk onze producten

Het geven van een cadeau is van alle tijden en blijft een onvergetelijke ervaring voor zowel de gever als de krijger van het cadeau. Maak het daarom bijzonder met een persoonlijk cadeau. 

  0545-477142
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL003795215B39 
KVK: 83214658 
O.v.v. Handelsonderneming Bottenberg
IBAN: NL27ABNA0592440281

BIC: ABNANL2A
Klantenservice mailenGoogle Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  
Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden Naamkado | Algemene voorwaarden Handelsonderneming Bottenberg   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Naamcadeau vanaf €4,95