Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

Visitekaart houder met tekst

€ 17,95€19,95

Gepersonaliseerde stijlvolle RVS visitekaarthouder. Geef ons de (bedrijfs)naam, tekst, quote of initialen en wij graveren dit in de houder. 

Afmetingen
Lengte: 9,3 cm 
Breedte: 6 cm 
Dikte: 0,8 cm 

  •  Geschikt voor 10-15 visitekaartjes 
  • Binnen 1-3 dagen in huis
  •  Persoonlijke boodschap toevoegen

Visitekaarthouder bestellen

Tekst op de houder

Totaal: €17,95
Inclusief btw, gratis verzending.
Dit product in een groot aantal bestellen? 
Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Leuk gebaar voor je nieuwe medewerkers of geef
het je beste vriend(in) die net een eigen bedrijf is begonnen :) 

Visitekaarthouder met naam of tekst

Deze stijlvolle RVS visitekaarthouder is het ideale ‘visitekaartje’ voor de succesvolle zakenmensen. Voeg een speciale boodschap, naam of initialen toe voor het perfecte cadeau. 
Mooie visitekaartjes wil je graag netjes houden. Berg ze daarom op in een chique en hoogwaardige visitekaartjeshouder, Laat ze ons gratis d.m.v. laser gravering personaliseren met jouw naam, inspirerende persoonlijke tekst, citaat of initialen. 

Prachtige, zilverkleurige metalen visitekaarthouder, voldoende ruimte voor 10 visitekaartjes in hoogglans. Personaliseer de visitekaarthouder met jouw eigen teksten welke haarscherp in de visitekaarthouder worden gegraveerd. 

Een visitekaarthouder is een uitstekend cadeau om te geven als relatiegeschenk of ander cadeau momenten, denk aan: Secretaresse dag / Personeelsgeschenk, Her-/opening, Pensioen, Nieuwe baan, Bedankje, Geslaagd, Start onderneming, ZZP’er 

★★★★★
Karolien -5 juni
Heel mooi gegraveerd, gekocht voor mijn neef die net zelfstandig tegelzetter is geworden.

★★★★★
Paul -2 september 
Bedankt!. Blijven mijn viiste kaartjes netjes.

★★★★★
Sjoerd Bosman -9 februari 
Passen mijn kaartjes perfect in en blijven ze netjes zonder "ezelsoren" (het blijft een leuk woord)

Inge ★★★★
Handig etui voor man's kaartjes, die normaal overal slingeren in zijn auto en er vaak niet meer uitzien.

Keukenboer 'de Klomp' ★★★★★
Prima kwaliteit, bedankt

★★★★★
Roos -12 mei
Mooi strak design, beankt voor de snelle levering.

★★★★★
H.Kootstra -6 september
8 stuks besteld voor de buitendienst. Alles prima, bedankt team Naamkado

★★★★★
Annelies
Wij geven dit aan nieuwe klanten van ons administratiekantoor bij de start van hun bedijf, we krijgen daar veel waardering voor.

Recensie schrijven

Leuk relatiegeschenk voor je (potentiële) klanten

Wat is de levertijd? 
Deze business kaart houder kunnen wij snel graveren en verzenden. Je hebt het dan dan veelal binnen 1-3 werkdagen al in huis. PostNL komt het afleveren en het past door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn of het later bij een PostNL loatie af te halen. 

Kan ik met spoed bestellen? 
Wil je het zo snel mogelijk in huis hebben, dan kunnen wij het ook met spoed leveren. Neem dan voordat je verder gaat met bestellen contact met ons op (0545-477142 / 06-24512034). Wij kunnen dan aangeven of het mogelijk is. 

Hoe kan ik betalen?
Personaliseer de kaarthouder en ga verder naar het bestelformulier. Daar kan je aangeven hoe je wil betalen. Dit kan via iDeal, KBC bank (Belgische klanten), Paypal of kies vooruitbetaling. 

Ik wil graag een groot aantal bestellen, kan dat?
Jazeker! Neem contact met ons op en wij sturen je direct een vrijblijvende offerte. Dan kunnen we ook aangeven wanneer we de relatiegeschenken kunnen verzenden. 

Offerte aanvragen

Misschien vind je dit ook wel leuk :)

Balpoint 3 delig set diverse kleuren met
€ 24,95 
Kunststof balpen, blauw schijvend met voornaam
€ 8,95 
1 of meerdere foto's aan deze leren fotosleutelhanger
€ 15,00
Leren tashanger met 1 of meerdere foto sliders
€ 15,00

Ga nooit de deur uit zonder je visitekaartjes

Bescherm je visitekaartjes met onze te personaliseren kaarthouder.

Bewaart in deze visitekaarthouder ongeveer 10 visitekaartjes, maar is ook geschikt voor ID-kaarten, bankkaarten, creditcards, digitale cadeaubonnen en meer. Onze houders hebben een absoluut professionele zakelijke look en feel, maak indruk op je klanten en medewerkers of andere ondernemers. Zeer stabiele en modieuze en gratis te personaliseren visitekaarthouder met je (bedrijfs-)naam of andere tekst, past in je zak of handtas. Kortom een handig opbergmapje voor je business cards.

Gepersonaliseerde visitekaart etuis of creditcard houder met gravering of bedrukking, zijn ideaal om bij je hebben als je naar feesten, beurzen, conferenties, zakelijke bijeenkomsten, congressen, collegevergaderingen, bijeenkomsten en meer gaat. Het visitekaartje is een soort weerspiegeling van ons imago. Met het uitwisselen van visitekaartjes begint onze presentatie bij de eerste bijeenkomst, dus deze moet niet alleen echte en duidelijke informatie bevatten, maar ook een boodschap over onze zakelijke stijl dragen.

Visitekaartjes zijn een kenmerk van zakelijke communicatie geworden. Zorg altijd voor een netjes, niet gekreukt, gevouwen, beschadig of beschreven visitekaartjes. Door de aanschaf van een persoonlijk visitekaarthouder los je dat eenvoudig op en hou je je kaartjes altijd netjes en beschermd.

Jaren geleden waren visitekaartjes voornamelijk een privilege voor diplomaten, politici of hoge ambtenaren. Maar de situatie is al veranderd. Tegenwoordig kan een visitekaartje zowel door de universitair docent als door de tandarts, fitnesstrainer of manager van het hotel waar je verblijft worden overlegd. Het gepersonaliseerde visitekaartje geeft de status van de eigenaar weer en biedt meestal informatie over zijn naam, het bedrijf dat hij vertegenwoordigt (meestal met een logo), contactgegevens (kantooradres, telefoonnummer, e-mail). Het wordt aanbevolen dat het visitekaartje de minimaal noodzakelijke informatie bevat en onbeschadigd word aangeboden.

Een stevig metalen kaarthouder of etui welke we gratis graveren of bedrukken met je gegevens ook ideaal als cadeau of relatiegeschenk. Het aantrekkelijke of eenvoudige in het oog springende visitekaartje, met alle nodige contactgegevens, zal met succes de aandacht trekken van je klant of gast. Visitekaartjes kunnen ook het vertrouwen in jouw vergroten, omdat ze een gevoel van professionaliteit en legitimiteit voor je bedrijf kunnen creëren. Er zijn drie hoofdtypen visitekaartjes: zakelijk, zakelijk en persoonlijk . Zakelijke visitekaartjes bevatten geen persoonlijke informatie -alleen de naam van het bedrijf, type activiteit, aangeboden diensten, adres, telefoon, e-mail, website, logo. Ze hebben soms de slogan van het bedrijf erop geschreven, evenals een kaart om het adres gemakkelijker te vinden. Dergelijke visitekaartjes worden alleen gebruikt voor reclamedoeleinden en worden verspreid tijdens verschillende bedrijfsevenementen. Bewaar je kaartjes bijvoorkeur in een stevige visitekaartjes houder, map of etui. Visitekaartjes bieden klanten en partners contactgegevens. Ze bevatten de nodige gegevens om het contact voort te zetten: voor -en achternaam, functie, firmanaam, eventueel het soort activiteit.

Meestal wordt het visitekaartje op wit karton besteld. We raden je aan om een mat, niet glanzend oppervlak te hebben. De papierkeuze hangt af van de huisstijl van het bedrijf. Het is goed dat het papier dik is, zodat het niet gemakkelijk kreukt, dat laatste kan je eenvoudig voorkomen door je kaartjes te bewaren in een gratis te graveren visitekaartjes houder. De klassieke optie is dat het visitekaartje een horizontale lay-out van de velden heeft. Zo'n visitekaartje is handiger om te lezen. Maar er zijn visitekaartjes (vooral van creatieve beroepen) die verticaal zijn. Druk de jouw kaartje altijd af in de standaard maat 55 x 85 mm. Deze maat is de standaard geworden voor visitekaartjes, maar ook bankpassen, creditcards etc. Deze passen allemaal in onze rvs mapje met bedrukking van je bedrijfsnaam of andere gegevens.

Ondanks het relatief kleine formaat kan een visitekaartje cruciaal zijn voor de ontwikkeling van je bedrijf. Omdat we vaak visitekaartjes aan potentiële klanten geven, worden ze je gepersonaliseerde vorm van marketing. Veel wat we tegenwoordig in het bedrijfsleven doen, kan in de digitale ruimte worden gedaan -post verzenden, contracten ondertekenen, op afstand werken, vergaderingen en conferenties houden. Het visitekaartje is een ding dat digitalisering niet snel volledig zal vervangen. Het visitekaartje is een van de oudste elementen van zakelijke etiquette. Er wordt aangenomen dat de eerste gelijkenis van visitekaartjes voor het eerst in China verscheen rond de II eeuw. In Europa werden ze populair onder de Franse aristocratie in de tijd van Lodewijk XIV in de zeventiende eeuw en werden ze "kaartjes voor bezoeken" genoemd. Visitekaartjes raakten wijdverspreid onder aristocratische kringen in de 17e eeuw, na de uitvinding van de drukpers, en aan het begin van de 19e eeuw werden ze onderdeel van het label onder kooplieden, bankiers en industriëlen. In de loop der jaren is de rol van visitekaartjes in zakelijke communicatie altijd belangrijk gebleven en zelfs in de digitale wereld van vandaag is deze niet in het minst afgenomen. Visitekaartjes zijn de goedkoopste vorm van gedrukte reclame . We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken maar zorg er altijd voor, ongeachte uw bedrijf of beroep dat je een net en niet gekreukt of beschadigd visitekaartjes geeft. Los dit eenvoudig op door altijd een metalen visite kaarthouder bij je te hebben. Deze beschermen je kaartjes.

Het visitekaartje kan individueel zijn. In dat geval kunnen naast de achternaam ook voor -en achternaam, telefoon, e-mail en adres worden opgegeven. Het visitekaartje kan informatie bevatten over beroep, specialiteit, graden en titels, werkterrein, etc. De meest voorkomende is het zogenaamde bedrijfsvisitekaartje, waarbij de houder ervan niet als natuurlijk persoon handelt, maar als officieel persoon die zijn bedrijf (organisatie) vertegenwoordigt. Daarom draagt het meestal het logo en de naam van het bedrijf, de naam van de eigenaar van het visitekaartje, de functie, het bedrijfsadres, telefoon -e-mailadres, maar je kan ook aanvullen met je Facebook, Insta of Linkedin details.

Vermijd niet-traditionele formaten. Elke maat die niet in een kaarthouder of portemonnee past, wordt zeer snel weggegooid. De enige uitzondering op de regel is het visitekaartje in de reguliere 85x55 kaartafmetingen. Onthoud dat het geen toeval is dat alle bank -en creditcards deze afmetingen hebben. Onze visitekaarthouders met naam of tekst gravering zijn dus aangepast aan deze maat. Vraag voor het ontwerp de mening van je vrienden en familieleden. Zoek de mening van mensen die je vertrouwt. Het voorkomt hoogstwaarschijnlijk dat je fouten maakt in ontwerp en teksten. Voeg iets nuttigs toe op de achterkant van het visitekaartje Jaarkalender, handige telefoonnummers, veelgestelde vragen en antwoorden, je belangrijke klanten, conversietabel gewicht-massa-lengte, nagelmaten, nationale feestdagen, huidige schoolvakanties, liniaal, openingstijden etc. Geef nooit en verfrommeld visitekaartje.

Je weet nooit waar je iemand tegenkomt die je kan helpen. Bij familie, vrienden of sociale bijeenkomsten kunnen er onverwachte ontmoetingen met mensen zijn. Onderschat dergelijke bijeenkomsten niet, zelfs niet op een kinderfeestje voor het kind van uw vriend. Je weet nooit wie er zou kunnen reageren door hem een visitekaartje te geven. Elke toevallige ontmoeting is een kans om een visitekaartje te krijgen . Voordat je het huis of kantoor verlaat, moet je ervoor zorgen dat je naast geld, sleutels, id, portemonnee, enz., Ook enkele van uw visitekaartjes hebt meegenomen. Door deze in een handig mapje te vervoeren blijven ze altijd netjes, de houders kunnen wij gratis graveren met de door jou te kiezen tekst, tot wel 3 regels. Laat een visitekaartje achter waar je kunt. Zorg ervoor dat je bij al je transacties / bezoeken / gesprekken een visitekaartje achterlaat. Vraag elke keer dat je jouw eigen visitekaartje geeft om zijn of haar visitekaartje .

Als ze je een visitekaartje ontvang stop het niet rechtstreeks in je portemonnee. Zorg ervoor dat de persoon die het je heeft gegeven zich belangrijk voelt door een paar seconden naar zijn kaart te kijken. Je kunt iets zien dat onderwerp van discussie zou kunnen zijn. Schrijf opmerkingen over de persoon of bedrijf, zoals de datum, plaats en gemeenschappelijke aandachtspunten. Deze opmerkingen zullen waardevol blijken te zijn als we in de toekomst met deze persoon in contact komen. Zorg ervoor dat anderen zich belangrijk voelen, zodat ze hetzelfde gevoel voor jou hebben. Het ideale formaat van een visitekaartje is 8.5x5.5. Bedenk dat het geen toeval is dat alle creditcards dit formaat hebben. Geen enkele bank wilde een ander formaat maken. Een onjuist formaat zal de kaart heeft als gevolg dat deze niet past in een persoonlijke visitekaart etui of map, met als logisch gevolg dat jouw bedrijfskaartje niet wordt bewaard. Jouw visitekaartjes herinneren anderen aan de diensten die je levert. Ze hebben ze misschien niet meteen nodig, maar in de nabije toekomst wel. Het visitekaartje is een hulpmiddel om u te helpen je bedrijf te laten groeien. Dit betekent dat u de juiste maat moet gebruiken die in deze gevallen zou kunnen passen. Als je kaart niet in zo'n kaarthoesje past, kan de klant hem verliezen of zelfs weggooien.

  0545-477142
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL003795215B39 
KVK: 83214658 
IBAN: NL89ABNA0102361991

BIC: ABNANL2A
Klantenservice mailenGoogle Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  

Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden Naamkado | Algemene voorwaarden Handelsonderneming Bottenberg   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Relatiegeschenk bestellen voor €17,95 |
Recente beoordeling: ★★★★★ (5 van de 5) | Bedankt voor de snelle levering.