Wat kun je iemand geven die zijn rijbewijs heeft gehaald? Er zijn tal van mogelijkheden en keuzes. De meeste voorkomende cadeau’s zijn waardebonnen en kaarten. Niet erg origineel!

Bij Naamkado hebben wij leuke cadeau’s om aan iemand te geven die zijn rijbewijs heeft behaald. Je haalt tenslotte maar één keer je rijbewijs!

Een idee is bijvoorbeeld de vrachtwagen met een eigen tekst, zoals: “Ook deze auto wordt waarschijnlijk door .. (Voor –en achternaam ontvanger) of “De beste chauffeur van Nederland…(Voor -en achternaam ontvanger). Dit is leuk en een niet te duur cadeautje waarmee je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger brengt. Daarnaast is het ook mogelijk om een volledige eigen tekst op de vrachtwagen te laten graveren.

De messing sleutelhanger is ook een geschikt cadeau voor iemand die zijn rijbewijs heeft gehaald. De messing sleutelhanger kan gelijk aan de sleutelbos gehangen worden. Deze messing sleutelhangers zijn speciaal voor Naamkado ontworpen en niet in andere winkels verkrijgbaar. De sleutelhanger is van zeer hoogwaardige kwaliteit en heeft een luxe uitstraling.

Genoeg keuze voor een geschikt rijbewijs cadeau. Wilt u toch graag hulp bij het vinden van het geschikte cadeau? Wij, van Naamkado, helpen u graag.


Vrachtwagen met je naam bestellen? 15,95 €13,95


 

Recent bekeken naamproducten