Plexiglas naamplaat bestellen? 

Een naamplaat zelf ontwerpen? Dat kan bij Naamkado. Wij bieden verschillende mogelijkheden in deurnaamplaten plexiglas.

Onze plexiglas naamplaten zijn transparant/doorzichtig, wat een bijzonder effect geeft. Zo blijft de oorspronkelijk achtergrond zichtbaar (zoals de stenen muur).

De plexiglas deurnaamplaat kan zelf ontworpen worden qua tekst. Zo kunt u de keuze maken om alleen uw achternaam te plaatsen, alleen het huisnummer, alleen de voornamen met het huisnummer, of uw naam en die van de kinderen met het huisnummer.

We hebben verschillende soorten deurnaamplaten in plexiglas. De keuze is aan u. Zo hebben wij de algemene plexiglas deur naamplaat met een dikte van ruim 6mm in hoogwaardig transparant plexi glas.

Daarnaast hebben wij de variant die we de budget plexiglas naamplaat noemen. Die naambord is 3 mm dik.

En om voordeur extra uniek, bijzonder en opvallend te maken, hebben wij de plexiglas naamplaat met foto. U bent vrij om de gewenste foto die we achter het plexiglas plaatje maken te bestellen. Bijvoorbeeld een foto met uw gezin of partner? Met het plexiglas voornaambord met foto zal de postbode en visite uw huis in ieder geval niet snel meer vergeten. Erg origineel en uniek, ook om bij een verhuizing cadeau te geven!