Je wilt graag iemand bedanken en wat is dan niet leuker dat je dit ook nog kunt doen met een persoonlijk kadootje. Op de website www.naamkado.nl is er een ruim aanbod in gepersonaliseerd kado’s. Dat wil zeggen, alle kado’s zijn voorzien van een persoonlijke tekst, die u naar eigen inzicht kunt maken.

Naast een kadootje om iemand te bedanken, zijn er nog tal van andere redenen om een persoonlijk kado te geven. U kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerde pen met uw bedrijfsnaam als relatiegeschenk aanbieden. Of als bedankkadootje voor alle juffen en meesters op de basisschool.

Een persoonlijk kado word altijd als erg bijzonder ervaren. Zowel kinderen als volwassenen blijven het bijzonder vinden dat hun eigen naam of logo op een product staat. Naast het unieke van een gepersonaliseerd kadootje, is voor de ontvanger ook een verassing. Je verwacht niet snel je eigen naam op een kado te zien. Een standaard kadootje, krijgt een bijzondere twist die voor de ontvanger als bijzonder ervaren zal worden. Daarnaast zegt ook iets over het karakter van de gever. Een ander geeft een duur, onpersoonlijk en niet doordacht kado. Met een gepersonaliseerd kado laat u zien dat u om de ontvanger geeft en de moeite heeft gedaan om verder te kijken dan de standaard onpersoonlijke kado’s. U laat zien dat u om de ontvanger geeft en een kado wilt geven wat de ontvanger zal bewaren.