Drank-/zakfles/heupfles met naam bestellen

De zakfles is een super leuk cadeau voor een verjaardag, jubileum, pensionering, relatiegeschenk of geef de heupfles met naam gewoon zonder reden. De ontvanger zou de persoonlijke verassing zeker waarderen.  

De zakfles is gemaakt van een oerdegelijk luxe roestvrij staal. Deze is speciaal ontworpen om een drankje gemakkelijk mee te kunnen nemen. Met een inhoud van 150ml is deze vooral goed voor het meenemen van alcoholische versnaperingen zoals whisky en rum. Het kleinere formaat zorgt er ook voor dat je de fles gemakkelijk mee kan nemen in iedere zak of tas zodat jij altijd jouw favoriete versnapering bij je kan hebben. 

Voor wat voor soort gelegenheden is de heupfles geschikt?

De RVS heupfles is zoals eerder al genoemd perfect voor allerlei gelegenheden zoals een verjaardag of een huwelijk. Het is een persoonlijk cadeau door de gepersonaliseerde boodschap die jij kan plaatsen op de heupfles. De heupfles is vooral goed op romantische gelegenheden en je zal deze hier ook het vaakst tegenkomen. Het is bijvoorbeeld een perfect cadeau voor als je iemand zijn huwelijk gaat getuigen en je niet met een standaard cadeau wil komen maar met iets persoonlijkers. Je kan hier dan bijvoorbeeld de namen van de bruid en de bruidegom in graveren maar ook de datum of een grappige, korte tekst.

Heupfles met naam of tekst bestellen

Bestel de zakfles met tekst €14.95 
Inclusief btw, geen verzendkosten en met gratis gravering. 

Gepersonaliseerde cadeau’s

Als je binnenkort een gelegenheid hebt zoals een verjaardag of een huwelijk dan is het saai om met een standaard cadeau te komen zoals een parfum of kleding. Je kan ook iets originelers en vooral persoonlijkers geven (bijvoorbeeld een heupfles met naam). Gepersonaliseerde cadeau’s zijn hier perfect voor. Je kan met een gepersonaliseerd cadeau een leuke en persoonlijke boodschap overbrengen aan de jarige, de bruid, de bruidegom, etc.

Wat voor soort gepersonaliseerde cadeau’s moet ik geven?

Gepersonaliseerde cadeau’s zijn leuk omdat je een speciaal soort boodschap kan overbrengen wat met een normaal cadeau gewoon niet lukt. Je kan er bijvoorbeeld een leuke en persoonlijke tekst op zetten zoals een naam, een datum of een korte boodschap. Natuurlijk kan je niet ieder cadeau geven op iedere gelegenheid maar moet je ook iets uitzoeken wat past bij de situatie. Als je bijvoorbeeld iets kleins wil geven aan je kinderen of familie is een sleutelhanger of een pen met een naam erop wel leuk. Voor de verjaardag van een jongen die houdt van stoere dingen zoals het leger is de ID Tag met een naamplaat perfect. Als je hond of kat jarig is dan is de huisdierenpenning natuurlijk geweldig. Voor romantische gelegenheden is een hangslot met namen/tekst leuk en persoonlijk idee om te geven.

Wat zal ik op het cadeau zetten?

Afhankelijk van de gelegenheid is de tekst die je het cadeau zet ook belangrijk. Zoals al eerder genoemd is een datum, een naam of een persoonlijke boodschap een leuk idee. Voor huwelijken vinden de meeste mensen een datum het meest toepasselijk maar als je gewoon iets kleins aan je familie wil geven is een naam erg leuk. Een persoonlijke boodschap is in de meeste gevallen wel het meest origineel.