“Wauw wat een super leuk cadeau”; dat is toch wat we allemaal willen horen dat iemand dat tegen je zegt. Met een origineel en uniek (online) kraamcadeau met naam voor een meisje of jongen kun je echt voor de dag komen en iedere kersverse moeder of vader verrassen. Een geboorte cadeau voor een baby vraagt toch echt om iets aparts.

Bij Naamkado maken we verschillende soorten kraampakketten vol met gepersonaliseerde cadeau’s. In al onze producten wordt de naam gegraveerd. Daardoor is ook mogelijk om ‘nieuwe en bijzondere’ namen op je cadeau te krijgen.

Net na de bevalling kan de bestelling geplaatst worden en uw cadeau word zo snel mogelijk verstuurd. Geen enkele ouder, opa of oma verwacht een cadeau te krijgen met al de naam van de baby. Dit verrassingseffect maakt jou cadeau bijzonder mooi!

Bij de kraamkado’s bieden wij ook de mogelijkheid om het cadeau direct naar de kersverse ouders te sturen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u pas later op bezoek gaat. In dat geval kunnen wij ook een kaartje met de door u opgegeven boodschap toevoegen.

Is uw werknemer of collega net vader of moeder geworden? En nog met zwangerschapsverlof? Of ouderschapsverlof? Dan is het ook wel een erg mooi gebaar om een persoonlijke cadeau op te sturen. De naam van baby zal op alle producten gegraveerd worden.

Uw bestelling wordt door ons feestelijk ingepakt. En wenst u een rechtstreekse verzending naar de gelukkige ouders? Wij zorgen daar voor, met toevoeging van een handgeschreven kaartje (gratis service) met daarop uw gelukwens.

Een heel origineel kraamkado


 

Recent bekeken kraamkado’s