Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

Geef een TOP geschenk, geen FLUT cadeau

Juist het geven van een cadeau moet een ultieme beleving zijn voor zowel de gever als de nemer. Wij geven je graag enkele tips om het Flut-cadeau te ontwijken en iemand te laten stralen. Een klein gebaar voor een grootse glimlach.

Vrachtauto speelgoed met kindernaam

Maak een lijstje met iemand persoonlijke interesses en voorkeuren

Maak het cadeau persoonlijk door een lijstje op te stellen met iemands persoonlijke interesses en voorkeuren zoals bijvoorbeeld zwemmen of sushi eten. Probeer zoveel mogelijk specifieke items en herinneringen en/ of belevenissen van degene op te schrijven wat hij of zij leuk vind. Neem eventueel in je lijstje mee of de persoon introvert of extravert of zodat je de ervaring kunt aanpassen aan zijn of haar persoonlijkheid. Ook de leeftijd is belangrijk om mee te nemen in je lijstje, iemand van 16 kan immers andere interesses hebben dan iemand van 45.

Identificeer items welke de persoon nodig kan hebben

Hierbij kun je denken aan items die de persoon voor dagelijks gebruik nodig heeft of een grotere aankoop waarvoor momenteel het budget niet is. Dit zou je eventueel met een groep kunnen geven. Je kunt tevens denken aan praktische cadeaus welke toch van persoonlijke waarde voor iemand kunnen zijn omdat hij/ zij het budget niet heeft of er niet aan heeft gedacht om het zelf te halen. Neem in acht dat het natuurlijk niet te duur wordt en het als een belediging opgevat kan worden, het surprise-effect moet natuurlijk blijven.

robuus hout voor aan je voordeur (huisnummer)

Neem in acht hoe dichtbij je bij deze persoon staat

Mocht je een intieme of platonische relatie hebben met deze persoon kun je een persoonlijk cadeau geven. Bijvoorbeeld een romantisch cadeau voor je geliefde of een romantische ervaring. Voor een beste vriend een symbool van jullie vriendschap of iets wat jullie samen gemeen hebben, een hobby, muziek, boek etc. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Voor collega’s of personen die wat verder weg van je staan zou je een functioneel of toegankelijker cadeau kunnen uitkiezen bijvoorbeeld een leuke pen met naam of een giftcard met een gepersonaliseerde kaart of sleutelhanger.

Bekijk alle producten

Geef de persoon een sentimenteel item

Bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen, een naambordje voor het nieuwe huis of een gepersonaliseerde heupfles omdat jullie samen van gezelligheid en een borreltje houden. Denk nogmaals terug aan de momenten die jullie samen hebben beleefd.

Geef een ervaring cadeau

Bijvoorbeeld een gepersonaliseerde borrelplank kan een inleiding zijn voor een avondje samen tapas eten of een avondje uit eten. Ervaringen geven ook vaak een blijvende onvergetelijke indruk.

Maak zelf een leuk cadeau

Een heerlijke cake of zelfgemaakte koekjes zijn leuke voorbeelden van een persoonlijk cadeau. Maak het compleet met een gepersonaliseerd item zoals bijvoorbeeld onderzetters met naam

NAAMKADO
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL003795215B39 
KVK: 83214658 
O.v.v. Handelsonderneming Bottenberg
IBAN: NL27ABNA0592440281

BIC: ABNANL2A
Klantenservice mailenGoogle Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  
Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden Naamkado | Algemene voorwaarden Handelsonderneming Bottenberg   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Naamcadeau vanaf €4,95