Bestellingen worden dagelijks verwerkt

Altijd gratis verzending

Meer dan 25.000 tevreden klanten

Betekenis van het perfect cadeau

Het blijft een leuke en spannende uitdaging om het perfecte cadeau voor iemand te vinden. Een kleinigheidje, een verjaardagscadeau, een romantisch cadeau of een collegiaal cadeau. Wat is nou het perfecte cadeau en hoe kan je laten zien dat je met een klein gebaar een groot verschil kunt maken. Cadeaus welke lang bewaart worden getuige van dat de gever moeite heeft gedaan om een passen cadeau voor deze persoon te vinden.

Vrachtauto speelgoed met kindernaam

Wij van naamkado bieden je graag enkele tips om je op weg te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau:

1# Kijk eens naar de leuke karaktertrekken van de persoon: een bruisende persoonlijkheid kun je bijvoorbeeld een flesje bubbels geven of iemand die altijd voor de familie of kinderen klaarstaat kun je een leuke armband met foto geven. Of een echt levensgenieter kun je blij maken met een gepersonaliseerde borrelplank. 

2# Wat is de gelegenheid van het cadeau? Heel cliché, maar duik eens dieper in de gelegenheid van het geven van het cadeau; Een leuke plexiglas met foto en huisnummer voor een housewarming, een stoere heupfles voor de pensionado of een origineel gepersonaliseerd eerste voorleesboekje voor kinderen als verjaardagscadeau. Origineel, creatief en onvergetelijk.   

Tashanger van goud-kleur

3# Hoe beter je de persoon kent hoe persoonlijker je het cadeau kunt maken. Een gepersonaliseerde pen voor de schrijvers onder ons, een sleutelhanger met naam voor de chaoten, een liefdesslot voor degene van wie je zielsveel houdt. Maak een ervaring onvergetelijk door in te spelen op deze bijzondere momenten.    

Vergeet het standaard douchepakketje en de bossen bloemen en breng eens een bezoekje aan naamkado.nl voor originele cadeaus. 

Bekijk onze producten
Hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen want wij bieden vrijblijvende service op maat zodat we samen met jou diverse behoeftes en ideeën door te nemen om zo tot het perfecte cadeau te komen, recht uit het hart.
  0545-477142
  06-24512034
NAAMKADO


Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
BTW: NL003795215B39 
KVK: 83214658 
O.v.v. Handelsonderneming Bottenberg
IBAN: NL27ABNA0592440281

BIC: ABNANL2A
Klantenservice mailenGoogle Reviews
★★★★★ (5 van de 5)  

Facebook beoordelingen
★★★★★ (4.9 van de 5)  

Reviewspot
★★★★★ (8.7/10) 
WIN LEUKE PRIJZEN

Wij geven regelmatige leuke cadeau’s weg aan onze Facebook en Instagram volgers. Tevens ontvang je daar ook updates van onze nieuwe producten, kortingsbonnen en de leukste cadeautips.

  
Via Paypal betalen        iDeal betaling        PostNL bezorging

Algemene voorwaarden Naamkado | Algemene voorwaarden Handelsonderneming Bottenberg   |  Sitemap   |  Door heel Nederland   |   Links   | Naamcadeau vanaf €5,95