Sinterklaas in het land; tijd voor leuke kadootjes

Rond deze periode komt Sinterklaas met zijn pieten weer naar Nederland. Ieder jaar is hij er maar druk mee om leuke kadootjes voor alle kinderen te vinden. Hebben uw kinderen al de schoen gezet?

Naamkado helpt Sinterklaas ieder jaar om de juiste kado’s te vinden. Op het moment dat Sinterklaas alle verlanglijstjes van alle kinderen in Nederland ontvangt, belt hij altijd even met Naamkado. Ook dit jaar heeft Sinterklaas dit gedaan. Hij vroeg aan ons of we nog leuke schoenkadootjes hebben. “Maar natuurlijk Sinterklaas, zoals altijd hebben wij hele geschikte kinderkadootjes voor in de schoen”.

Voor zowel een klein als een groot budget hebben wij originele kadootjes. Het originele van onze kadootjes is dat overal de naam op kan worden gegraveerd. Alle kinderen krijgen daardoor een kadootje met hun eigen naam. “Heel leuk en makkelijk dat we niet alle namen op de kadootjes hoeven te schrijven”, zei Luie Piet. Inderdaad, dat scheelt heel veel extra werk.

We hebben inmiddels al heel veel sleutelhangers met naam en dierenplaatjes ingepakt. (sleutelhanger met naam) (sleutelhanger met je naam en keuze uit 3 kleuren en 4 dierenafbeeldingen

Ook de kamerdeurplaatjes met de hond, olifant, poes en de jongens en meisjes zijn vaak gegraveerd. (kinderkamerdeur plaatje keuze uit 5 modellen en gratis gegraveerd) (kamerdeurplaatjes keuze uit 9 modellen met naam gratis sleutelhanger ook met je naam)

En niet te vergeten krijgen ook veel jongens en meisjes een leuke persoonlijke identiteitsketting met hun eigen naam en adres (ID tag naamplaat / identiteitsplaatje / sosplaatje / army tag / leger plaatje – inclusief 1 tot 4 regels tekst)

Gelukkig hebben de vrolijke piet, de drukke piet en de handige piet ons heel goed geholpen met het inpakken van alle kadootjes!


Fijne sinterklaas