Iedereen geeft altijd graag een origineel en passend cadeau aan zijn geliefde, familie, kennis of collega. Bij Naamkado hebben wij verschillende soorten cadeau’s die allemaal gepersonaliseerd zijn. Dat wil zeggen dat op al onze producten een eigen gekozen tekst, woord of naam gegraveerd kan worden.


Iedereen heeft persoonlijke en soms specifieke wensen rondom een cadeau/geschenk. Zo kan Naamkado met u meedenken in het vinden van een juiste cadeau voor de ontvanger. Onze naamcadeau’s zijn altijd uniek en alleen bij ons verkrijgbaar.

Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een baby, zoon, dochter, schoonmoeder, collega, baas, leraar, neefje, docent, nicht of uw vriend/vriendin? Wij hebben altijd wel een leuke cadeau om de ontvanger mee te verrassen. Niemand verwacht namelijk dat zijn eigen naam op zijn of haar cadeau zal staan. Neem als voorbeeld ons aanbod in pennen; hoogwaardige kwaliteit balpen met je naam

Voor sommige evenementen of bijzondere momenten, zoals een sweet sixteen, kraamfeest, doop, huwelijk, bedrijfsfeest, 25jarig jubileum of overgang naar peuterspeelzaal is het wel eens lastig om een leuk en betaalbaar cadeau te vinden. In ons ruimte aanbod hebben we producten voor een budget tot luxe prijs. Het is maar net waar u naar op zoek bent! Onze sleutelhanger niet te duur om bijvoorbeeld als kadootje voor het afscheid op de peuterspeelzaal aan de klasgenootjes te geven? sleutelhanger met naam. Of toch op zoek naar wat leuks om te geven tijdens het kraamfeest? Niemand heeft dan namelijk al een cadeau met de naam van de baby. Het geven van bijvoorbeeld de teddybeer met broche is dan al gegarandeerd een succes. broche met je naam en gratis teddybeer.

Ook voor bedrijven kunnen wij speciale pakketten samenstellen. Als relatiegeschenk of als dank voor de inzet van uw personeel een pen met de bedrijfsnaam gegraveerd.

Naamkado bied jou de mogelijkheid om uw cadeau te personaliseren en daardoor uniek te maken.


Naamkado producten; nergens anders te koop


 

Recente beoordelingen