Een ruim aanbod in unieke en originele kerstcadeau’s voor de feestdagen!


Tijdens de kerstdagen is het gebruikelijk om aan familie, vrienden en dierbaren een persoonlijk en waardevol cadeau te geven. Een traditie die in veel families en vriendengroepen nog jaarlijks terugkeert.

 

Een uberhippe kersttrui? Een paar nieuwe sokken? Een paar warme pantoffels voor de koude wintermaanden? Of een nieuw geurtje? De o zo bekende en bijna voorspelbare cadeautjes. Bij Naamkado helpen wij jou graag met het vinden van een uniek en persoonlijk cadeau.

Ben je op zoek naar cadeau voor je vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin? In ons assortiment hebben we verschillende geschikte kerstcadeau’s om tijdens de kerstdagen te geven. Denk bijvoorbeeld aan een luxe balpen voorzien van eigen naam? kwaliteit balpennen set met naam Of de messing sleutelhanger? luxe gold chrome plated sleutelhanger met naam of tekst. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde cadeau’s en helpen u graag bij het vinden van een passend cadeau voor de feestdagen.

Niemand verwacht onder de kerstboom een cadeautje open te maken met zijn of haar eigen naam erop. Uiteraard wel op de verpakking, maar niet op het cadeau zelf. Ook voor kinderen een erg leuk cadeau. Zo graveren wij regelmatig de sleutelhanger voor kinderen. sleutelhanger met naam En misschien zoek je voor de hond of kat ook een klein kerstcadeautje? Daar hebben een leuke dierenpenning voor. huisdierenpenning honden poezen ID tag met naam gsm nummer etct

Vanwege onze ruime aanbod in persoonlijke producten hebben wij voor ieder wat wils. Tenslotte zijn onze producten allemaal uniek en nergens anders te koop.

Ho, Ho, Ho, Fijne kerstdagen!

 


 

 

Kies voor een gepersonaliseerd kerstcadeau

Overzicht van leuke kerstcadeau’s