Geen verzendkosten greenSnelle levering

Tevreden klanten reacties en GRATIS verzending

Welke cadeau’s bewaard u?

Welke cadeau’s bewaard u? Iedereen in {cityname] kent het wel. De jaarlijkse verjaardag waar u de familie en vrienden uitnodigt. Iedereen neemt fatsoenlijk een kleinigheidje voor je mee en hoopt dat je blij bent met het cadeautje. De bekende cadeau’s passeren ook dit jaar weer de revue: “douche pakketje”, “kadobon”, “bosje bloemen” en het “flesje wijn”. Cadeau’s die zeker welkom zijn, maar verre van origineel te noemen. Meestal ben ik na een week alweer vergeten van wie ik dergelijke kadobon heb gekregen.

Persoonlijk vind ik dat het cadeautje iets zegt over de gever. Uiteraard mag u “een gegeven paard niet in de bek kijken”, maar toch mis ik vaak de originaliteit. Het zegt iets over de gever of hij/zij moeite heeft gedaan om een passend cadeau voor die persoon te vinden. In mijn optiek getuigt het “flesje wijn” of het “douche pakketje”, van laksheid om de moeite te nemen.

.


Baby geschenk met naam, Baby kado idee tips, babyshower cadeau box, Bedankje voor collega, Cadeau voor aanstaande papa mama, Kado voor rijbewijs, Cadeau voor schoonmoeder, Cadeautje voor haar, feestbedankjes bij doopsel, Geboorte en doop kado, Geboortegeschenk met naam, Geboorte geschenk voor petekind, Geschenk einde schooljaar leraar/leidster/juf/meester, Huwelijk kado artikelen, Huwelijkbedankjes onder 10 euro, I.p.v. geld geven kado envelop, Kado voor 50 jarige Abraham en Sarah, Sinterklaaskado, online bestellen met naam, Kadotips voor man, Kinderkadootjes online bestellen en gratis verzending, Kraamcadeau voor jongen, Kraamkado voor meisje, Naam graveren voor geslaagden, Naam kado voor kraamvisite en kraamhulp, Cadeau met naam voor mijn petekind, Naamcadeau voor relatie, Origineel kinder kado, Party gadgets met naam, Peuterspeelzaal en Kinderdagverblijf Sinterklaasfeest, Schoolverlaters basisschool kado, Sinterklaas kado met naam, Surprise voor afstuderen of propedeuse, Trouwbedankjes voor huwelijk en ondertrouw, Verjaardag kado idee, Verjaardagsfeest Sweet 16, Kado voor man – vrouw – vriend – vriendin, Baby geschenk met naam, Baby kado idee tips, Babyshower cadeau box, Bedankje voor collega, Cadeau voor aanstaande papa mama.


Snelle levering, goedkoop en uniek

.

Bekijk alle producten

Iemand bedanken in Schoorl met een persoonlijk kado

Je wilt graag iemand bedanken en wat is dan niet leuker dat je dit ook nog kunt doen met een persoonlijk kadootje. Op de website Naamkado.nl is er een ruim aanbod in gepersonaliseerd kado’s. Dat wil zeggen, alle kado’s zijn voorzien van een persoonlijke tekst, die u naar eigen inzicht kunt maken.

Naast een kadootje om iemand in Schoorl te bedanken, zijn er nog tal van andere redenen om een persoonlijk kado te geven. U kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerde pen met uw bedrijfsnaam als relatiegeschenk aanbieden. Of als bedankkadootje voor alle juffen en meesters op de basisschool.

Een persoonlijk kado word altijd als erg bijzonder ervaren. Zowel kinderen als volwassenen blijven het bijzonder vinden dat hun eigen naam of logo op een product staat. Naast het unieke van een gepersonaliseerd kadootje, is voor de ontvanger ook een verassing. Je verwacht niet snel je eigen naam op een kado te zien. Een standaard kadootje, krijgt een bijzondere twist die voor de ontvanger als bijzonder ervaren zal wroden. Daarnaast zegt ook iets over het karakter van de gever. Een ander geeft een duur, onpersoonlijk en niet doordacht kado. Met een gepersonaliseerd kado van www.naamkado.nl laat u zien dat u om de ontvanger geeft en de moeite heeft gedaan om verder te kijken dan de standaard onpersoonlijke kado’s. U laat zien dat u om de ontvanger geeft en een kado wilt geven wat de ontvanger zal bewaren.

Stoere en functionele identiteitsketting van Naamkado

De nu “stoere” identiteitsketting had in de oorlog een hele belangrijke functie. Middels de identeitsketting konden soldaten geïdentificeerd worden. Nu zie je dat het identiteitsplaatje ook voor andere doeleinden gebruikt worden in Schoorl

In praktijk zien we regelmatig dat de identiteitsketting om medische redenen gebruikt wordt. De praktijkvoorbeelden die wij tegenkomen zijn bijvoorbeeld mensen met een bepaalde ziekte waar rekening mee gehouden moet worden bij een noodsituatie, of epilepsie, allergie voor bepaalde basismedicatie en/of welke medicatie u gebruikt, of teksten zoals “geen reanimatie” Voor het medische personeel is het zodoende erg gemakkelijk om snel deze belangrijke informatie te weten en ernaar te kunnen handelen. Naast medische redenen kan er ook op het naamplaatje komen te staan wie er bijvoorbeeld ingelicht moet worden bij een ongeval, uw eigen naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, bloedgroep en andere belangrijke medische aantekeningen.

Naast de medische redenen, kan de identiteitsketting van www.naamkado.nl ook heel goed voor kinderen gebruikt worden. Voor stoere meiden en jongens is het ideal om deze ketting om te doen, wanneer ze bijvoorbeeld een dagje met school weggaan. Op de identiteitsketting kunt u zelf bepalen welke tekst u er graag op wilt. Als de ketting bijvoorbeeld voor een kind bedoeld is, dan is handig om er bijvoorbeeld zijn/haar namen op te zetten, adresgegevens en/of telefoonnummer. Met name een telefoonnummer is erg praktisch wanneer u kind de weg kwijt is en ze u zodoende kunnen bereiken. En daarnaast staat het ook nog eens ontzettend stoer!

Het plaatje kent bij www.naamkado.nl vele benamingen ID Tag, naamplaat, identiteitsplaatje, sosplaatje, army tag, military tag,leger plaatje.

In Schoorl een origineel cadeautje vinden is een hele taak!

“Wat heeft die persoon nodig?”, “Waar maak ik hem nou echt blij mee?” en “Welk cadeautje word bewaard?”. Voor mij belangrijke vragen voor het vinden van een passend cadeau. Cadeaus die so wie so bewaard worden zijn cadeau’s die gepersonaliseerd zijn. Bijvoorbeeld; het wijnglas waar de kinderen een mooie tekening op hebben gemaakt. Daarnaast ben ik persoonlijk niet zo creatief en heb geen kinderen, dus dat idee klinkt leuk, maar is onrealistisch.

Via het internet kwam ik op een website terecht Naamkado.nl, waar ze kant-en-klare gepersonaliseerde cadeau’s aanbieden. Kant-en-klaar vond ik al een prettig idee, want zo hoefde ik niet zelf nog creatief te gaan doen. Maar nog veel belangrijker, de cadeau’s zijn persoonlijk, want op alle producten word een naam/persoonlijke tekst gemaakt. Ook is de keuze ruim, zowel voor kinderen als volwassenen. Producten die ze onder andere aanbieden zijn sleutelhangers, kamerdeurplaatjes, voordeurplaatjes, pennen en speelgoed vrachtwagens… Inderdaad, missie geslaagd: “Een origineel cadeau”!

gepersonaliseerde-cadeaus

Hoe te voorkomen dat je kinderen in Schoorl hun spullen kwijtraken

Voor veel ouders/verzorgers in Schoorl een bekende situatie; “Je kind komt terug van school en is zijn gymtas vergeten”. Voor volwassenen is logischer om regelmatig te checken of hij/zij alles bij zich heeft. Kinderen zijn daarentegen sneller afgeleid en niet bezig met of hij/zij alle spullen bij zich heeft. Dit is een natuurlijke fase in de ontwikkeling, maar bijzonder vervelend voor de ouder/verzorger als hij voor de zoveelste keer een nieuwe etui of tas kan gaan kopen, omdat deze niet meer terug te vinden is.

Gelukkig zijn er genoeg manieren om te voorkomen dat uw kinderen spullen kwijtraken. Allereerst is het belangrijk om het kind bewust te leren dat hij zijn spullen kan controleren, zodat hij minder snel iets vergeet/verliest. Door het regelmatig herhalen van de informatie, word het voor het kind ook logisch en vanzelfsprekend om dit te controleren. Ook is een handvat of koordje aan bijvoorbeeld een lunchbox erg handig of een sleutelhanger aan een sleutelbos.

Toch kunt u er niet vanuit gaan dat uw kind altijd aan zijn spullen zal denken. Een handigere oplossing zijn naamplaatjes, ID plaatketting labels of sleutelhangers ID set met zijn naam erop van Naamkado. Op sommige naamplaatjes is het zelfs mogelijk om een adres en/of telefoonnummer te noteren. Uit eigen ervaren weet ik wel dat handgeschreven stickers o.i.d. geen lange levensduur heeft aan bijvoorbeeld de gymtas. Het handigst zijn de naamplaatjes/sleutelhangers waar de naam niet af te krijgen is, bijvoorbeeld doordat het gegraveerd is. Een sleutelhanger vind ik persoonlijk het gemakkelijkst, want deze kunnen tussendoor ergens anders aan gemaakt worden, bijvoorbeeld aan de fietssleutel, rugzak, schooltas, zwemtas of aan de tas voor het schoolreisje.

Het voordeel van deze laatste methode is dat als uw kind dan toch zijn spullen vergeet, er hoogst waarschijnlijk iemand anders zal zijn die zijn spul zal vinden en dan ook meteen zal zien van wie het is.

Zoekt u een gepersonaliseerd, uniek, goedkoop en snel geleverd cadeau in Schoorl? Bekijk het productoverzicht