de 5 leukste sinterklaas cadeausNatuurlijk wil je tijdens Sinterklaas het leukste cadeau geven aan je kinderen, collega’s of vriendengroep. Een cadeaubon, chocoladeletter en een paar sokken is natuurlijk wel heel standaard en valt niet echt op tussen de rest van de cadeautjes. Maar dat betekent ook niet direct dat je een gigantisch groot en duur geschenk moet bestellen.

Lootjes trekken voor pakjesavond
Heb je met je familieleden, collega’s of vriendengroep lootjes getrokken? Dan wil je natuurlijk met de leukste producten voor de dag komen. Iets wat opvalt en dat je de ontvanger laat merken dat jij als hulpsint echt moeite hebt gedaan.

1. Vrachtwagen met naam

Doe een speelgoed vrachtwagen met oplegger in de schoen van je kinderen of laat het de hulpsint geven tijdens pakjesavond. Na het uitpakken zou het kind zeker heel verbaast zijn dat zijn/haar eigen naam op een miniatuur vrachtwagen staat gegraveerd.

Natuurlijk is een speelgoed vrachtwagen, niet alleen voor kinderen. Heb je een fanatieke vrachtwagen spotter in je kennissenkring? Is je partner een chauffeur of pakketbezorger? Dan is dit natuurlijk een grandioos leuk sinterklaasgeschenk.

2. ID tag (naamplaat)

Geef iemand een stoere identiteitsketting namens Sinterklaas. Een ketting met je eigen NAW gegevens, spreuk of andere persoonlijke boodschap. De soldaten ketting is heel gaaf product maar ook heel handig. Sommige mensen noemen het ook wel een SOS ketting. Zo kan je bij een kind jouw eigen contactgegevens noteren of noteer geneesmiddeleninformatie op de ketting.

ID naamplaatje

3. Sleutelhanger met naam

Wil je meerdere mensen/kinderen een leuk geschenk geven. Dan zoek je waarschijnlijk een goedkoper product, maar wel één die nuttig is voor de ontvanger. Een sleutelhanger kan je aan je tas, auto- of huissleutels hangen. Staat hier dan ook nog je naam en/of telefoonnummer op dan is het ook nog heel nuttig, stel dat je spullen verloren bent. Een houten of kunststof sleutelhanger heb je al voor €5,95 per stuk. Geen verzendkosten en inclusief btw.

Houten blokje met tekst ID set voor kinderen

4. Boomschijf bordje met tekst

Wij laseren de persoonlijke boodschap van Sint Nicolaas op de boomschijf. Leuk om aan een boomhut, slaapkamer/-voordeur of aan een touw aan de muur te hangen. Gebruikt het als onderzetter of gewoon als decoratie in de woonkamer.

Boomschijf bordje van hout, met naam. Houten bordje met je naam

5. Gepersonaliseerde hamer

Geef een hamer met tekst/naam als sint-cadeau. Zeker leuk als je een lootje hebt getrokken van een bouwvakker, klusjesman of juist een hele onhandige collega. Je kan het ook uit de zak van Sinterklaas een hamer halen voor je kleinzoon/dochter. Leuk als ze van timmeren houden en misschien kan je dan samen een keer een vogelhuisje maken.

Hamer kopen met tekst Bedrijfsnaam op een houten hamer