Stap 1
Kies een product en klik op de illustratie op de knop ‘meer info’.

Stap 2
Typ de te graveren voor- en/of achternaam in en maak uw keuze uit kleuren/teksten.
Klik op bestel.

Stap 3
U ziet nu een overzicht van uw bestelling, hier heeft u de keus uw bestelling afronden of verder winkelen.

Stap 4

U heeft op ‘mijn bestelling afronden’ geklikt, vul nu alle velden in en klik vervolgens op bestel hier vindt u ook informatie over onze betalings methode, de eenmalige machtiging.

Stap 5
U heeft op de knop ‘bestel’geklikt, als u uw email adres heeft ingevuld ontvangt u een bevestigingsemail.


 

Bijzonder tekens

Het is mogelijk om speciale leestekens, zoals bijvoorbeeld René bij de in te voeren teksten te gebruiken. Deze combinaties zijn te maken door de linker alt-toets in te drukken, de bijbehorende code in te voeren en vervolgens de alt-knop los te laten.

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare code’s:

ä ALT 0228
á ALT 0225
à ALT 0224
â ALT 0226
ç ALT 0231

ë ALT 0235
é ALT 0233
è ALT 0232
ê ALT 0234
ï ALT 0239

ö ALT 0246
ô ALT 0244
ø ALT 0248
ü ALT 0252
û ALT 0244 

Betalen via iDEAL

Betalen via iDEAL: snel en veilig iDEAL is de veilige en gemakkelijke betaal methode voor directe betalingen op Internet.U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op de internet pagina van uw eigen bank

Bestellingen worden dagelijks verwerkt.

Vooruitbetaling: Vooruitbetaling houdt in dat u vóór de levering van de door u bestelde producten het aankoopbedrag op onze bankrekening overmaakt. U ontvangt onze bankgegevens in de bevestigingemail.

Uw bestelling wordt direct geleverd na ontvangst van uw betaling.

2500-tevreden-klanten-beoordelingen


Meest bekeken producten op NaamKado

Overzicht met de meest bekeken producten op Naamkado.

 

Producten

Klantenservice | 0545-477142

auto met naam en tekst bagagelabel balpen bedrukte sleutelhanger behalen van b rijbewijs bievenbusnaamplaatje brievenbusplaatje camion dashboard dashboardplaatje deurbordje deurnaamplaat deurnaamplaatje deurplaatje gegraveerd goedkope pen Kadoset kadotas kamerdeurplaatje kinderkamerdeur kinderplaatje licht metalen luxe luxe metalen pen messing sleutelhanger met je naam naambord naambordje naamplaat naamplaatje naamplaat met gravering naam sleutelhanger pen met naam personalisering plaatje reislabel sleutelhanger sleutelhanger met naam tekst en naam op truck tekstplaat tekstplaatje truck voordeurplaatje vrachtwagen met eigen naam tekst vrachtwagenzeil met naam